Avukat Ece Güner Toprak Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Avukat Ece Güner Toprak Kimdir?, Kaç Yaşında?, Nereli?

Av. Ece Güner Toprak FOX TV’de çalar saat programına katılmasının ardından kariyeri ile merak edilmeye başlandı. Ece Güner Toprak, Türkiye’de sınır ötesi birleşme ve devralmalar, özelleştirmeler, kamu-özel ortaklıkları ve finansman projelerinde Türkiye’nin önde gelen avukatlarından biridir. Peki Avukat Ece Güner Toprak Kimdir?, Kaç Yaşında?, Nereli?.

Avukat Ece Güner Toprak Kimdir?

Ece Güner Toprak; Fransa’da, Türkiye’de ve ABD’de eğitim görmüştür. Paris, Sorbonne Hukuk Fakültesinde eğitim aldıktan sonra ardından İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’den 1993 yılında mezun olmuştur. 1994 yılından beri İstanbul Barosu’na kayıtlıdır.

Avukat Ece Güner Toprak, Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli

Daha sonra 1996’da Güner Hukuk Bürosu’nu kuran Av. Ece Güner Toprak, Merger Market ve Reuters sıralamalarında en iyi avukatlardan biri olarak yer almıştır. Buna göre 10 yılda Türkiye’de en çok Doğrudan Yatırım projesinde hukuki danışmanlık yapan 5 avukattan biridir. Ayrıca Ece Güner Toprak, eski milletvekili Erdoğan Toprak’ın eşidir. Toprak iyi derecede Türkçe, Fransızca, İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Ece Güner Toprak Kimdir?
  • Anayasa
  • Yargı Bağımsızlığı / Yargı reformu makale
  • Hak ve Özgürlükler alanında (örneğin İnternet yasası)
  • Kamu-Özel İşbirliği (KÖİ / ‘PPP’) Kanun Tasarısı
  • Yenilenebilir Enerjiyi teşvik mevzuatı
  • RTÜK Kanunu
  • Yeni Türk Ticaret Kanunu

Ayrıca bu linkten detaylı bilgi edinebilrisiniz. https://www.guner.av.tr/tr/services

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et