Arif Verimli Neden Yok? Arif Verimli Neden Müge Anlı’dan Ayrıldı?

Prof. Dr. Arif Verimli yaklaşık 13 yıl boyunca Müge Anlı ile Tatlı Sert programında uzman psikiyatrist olarak yer alıyordu. Fakat Arif Verimli, Müge Anlı ile Tatlı Sert programından ayrıldığını açıkladı. Herkes Arif Verimli Neden Yok? Arif Verimli Müge Anlı’dan Ayrıldı Mı? Arif Verimli Müge Anlı’da Neden Yok? ve Arif Verimli Programdan Neden Ayrıldı? gibi soruları merak ediyor. Tüm bu soruların cevabı ise haberimizde…

Arif Verimli ve Şevki Sözen Dargınlığı
Arif Verimli ve Şevki Sözen Dargınlığı

Arif Verimli, Müge Anlı ile Tatlı Sert programından ayrıldığını duyurdu. Herkes neden boyle bir ayrılık yaşandığını sorgularken, Arif Verimli’ye sorular soran takipçilerine yanıt veren Arif Verimli, Mehmet Şevki Sözen’e dargın olduğunu ve bu yüzden ayrıldığını söyledi. Ayrıca bunun yakın zamanda gerçekleşen bir olay olmadığını söyleyen Arif Verimli, bunun bir birikim olduğunu söyledi.

Arif Verimli Şu Açıklamayı Yaptı!

”Sevenlerim, Dostlarım; 12.02.2021 tarihi itibari ile 2008 yılından bu yana danışmanlığını yaptığım Müge Anlı ile Tatlı Sert programından kendi isteğimle ayrıldım. Öncelikle Müge Anlı ve Rahmi Özkan’a, her zaman saygı ve sevgi gördüğüm bütün ATV emekçilerine ve başta Taner Ercan olmak üzere Mavi Klaket Yapım’a çok teşekkür ederim. Deontoloji ve Tıbbi sınırlarımı bilmek benim yaşam tarzımdır, aşılamaz çizgimdir, meslek ilkemdir. Bunun için yüksek hassasiyet gösterme çabası beni yoruyor ve nihayetinde sağlığımdan olmak istemiyorum. Kimseye kırgın değilim, herkese gönülden başarılar diliyorum… Saygılarımla…”

Arif Verimli

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et