Arif Verimli Müge Anlı’dan Mehmet Şevki Sözen Yüzünden Ayrılmış!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gördüğümüz uzman psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli, programdan Mehmet Şevki Sözen yüzünden ayrıldığını açıkladı. Mehmet Şevki Sözen’e dargın olduğunu soran takipçilerine söyleyen Arif Verimli, Mehmet Şevki Sözen ile aralarında geçen bir anlaşmazlık sonucu olduğunu söylemiş oldu.

Arif Verimli Mehmet Şevki Sözen Yüzünden Ayrılmış
Arif Verimli Mehmet Şevki Sözen Yüzünden Ayrılmış

Arif Verimli Programdan Neden Ayrıldığını Söyledi!

Ayrıca canlı yayında yaşanan bir olayda ikilinin arasındaki gerilimi ortaya çıkarmıştı. Bu duruma ait soru soran takipçilerine ise Mehmet Şevki Sözen’le dargın olduğunu ve programı bu yüzden terk ettiğini söyledi. Bir takipçisi Arif Verimli’ye “Hocam siz Şevki Hoca yüzünden ayrıldınız değil mi?” diye sordu. Arif Verimli ise “Evet Teşekkür Ederim” diye yanıt verdi. Bir başka takipçi ise “Hocam Şevki hocaya dargın mısınız” diye sordu. Arif Verimli ise “Evet Bundan Sonra…” yanıtını verdi. İşte Arif Verimli’nin o açıklaması ve Mehmet Şevki Sözen ile yaşadığı gerilim anları.

Arif Verimli Şevki Sözen
Arif Verimli Şevki Sözen Gerilimi

Arif Verimli’nin Açıklaması

Arif Verimli'nin Açıklaması
Arif Verimli’nin Açıklaması

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et