İkranur’un Katili 14 Yaşındaki Amcası Çıktı! İtiraf Etti!

Giresun’da Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyünde babaannesini ziyaret etmek için giden, 7 yaşında ki İkranur Tirsi evinin yakınında ki bahçede oynarken kaybolmuştu. Daha sonra küçük kızın cesedi 4 gün sonra bir derede bulunmuştu. İkranur Tirsi’nin katili ise 14 yaşında ki amcası çıktı. Amcası İkranur’u boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

İkranur Tirsi Cinayetinde İtiraf, İkanur Tirsi Cinayeti, Amca Sinan Tirsi
İkranur Tirsi Cinayetinde İtiraf, İkanur Tirsi Cinayeti, Amca Sinan Tirsi

İkranur Tirsi’nin cinayet soruşturmasında itiraf geldi. İkranur’un 14 yaşındaki amcası İkranur’u öldürdüğünü kabul etti. Cinayeti itiraf eden amca Sinan Tirsi, küçük kızı boğarak öldürdüğünü ve dereye de ablası ile birlikte attıklarını anlattı. Hala Sevda Tirsi yardım ve yataklıktan, amca Sinan Tirsi ise cinayetten tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sevda Tirsi, İkranur'un Halası,Sinan Tirsi İkranur'un Amcası, İkranur Tirsi Cinayeti, Sinan Tirsi Sevda Tirsi
Sevda Tirsi, İkranur’un Halası,Sinan Tirsi İkranur’un Amcası, İkranur Tirsi Cinayeti, Sinan Tirsi Sevda Tirsi

14 Yaşındaki Amca Sinan Tirsi İtiraf Etti! İkranur’un Halası’da Yardım Etmiş!

İkranur Tirsi’yi öldürdüğünü itiraf eden Sinan Tirsi, olay günü kızdığı ve sinirlendiği için İkranur’u boğarak öldürdüğünü itiraf etti.14 yaşındaki amca Sinan Tirsi olay sonrası ablası Ayşe Tirsi ile birlikte cesedi dereye attıklarını söyledi. Amca Sinan Tirsi nöbetçi savcılıktaki ifadesinin ardından cinayet suçundan, hala Ayşe Tirsi de “yardım yataklık ve delilleri karartmak” suçundan tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

İkranur Tirsi Cinayeti

Giresun’un İcilli köyüne bağlı Kıran Mahallesinde 27 Haziran 2020 günü evinin yakınındaki bahçede 6 yaşındaki kardeşi ve kuzeni ile oynayan Nazlı ve Serdar Tirsi çiftinin kızları İkranur, büyükbaş hayvanların yanına gitti. Küçük kız, geri dönmeyince ailesine haber verildi. Çevrede arama yapan ailesi, kızlarını bulamayınca jandarma ekiplerine bildirdi. İkranur Tirsi’nin cesedi ise 4 gün sonra 5 kilometre mesafede derede bulunmuştu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et