Allah’a ve Alevilere Küfreden Yakup Tilki Gözaltına Alındı!

İzmit’te yaşayan ve sosyal medya üzerinden Allah’a ve Alevilere küfürler yağdıran Yakup Tilki isimli kişi Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gözaltına alındı.

Yakup Tilki Tutuklansın
Yakup Tilki Tutuklansın

Sosyal medya platformu Twitter’da Yakup Tilki isimli kişinin Allah’a ve Alevilere küfrettiği videolar kısa sürede yayıldı. Açık açık adresini vererek küfürler savuran Yakup Tilki, enkocaeli adlı web sitesinin yayınladığı habere göre göz altına alındı. Öte yandan kullanıcılar #YakupTilkiTutuklansın etiketiyle binlerce tweet attı. Dini değerleri aşağılayan ve küfürler yağdıran kişi ile ilgili başlatılan soruşturmanın sonucu ise herkes tarafından merak ediliyor.

Başsavcılık Açıklama Yaptı!

Konuyla ilgili Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığından açıklama yapılarak şu ifadelere yer verildi:
“Twitter isimli sosyal medya aracı üzerinden yaptığı sözlü paylaşımla Alevi vatandaşlarımıza yönelik aşağılayıcı ve hakaret mahiyetinde sözler sarf eden Şüpheli Y.T. hakkında “Halkı Kin ve Düşmanlığa Sevk Etmek” suçundan Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen Şüpheli Y.T. bugün emniyet güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gerek duyulması halinde ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.”

kaynak: https://www.enkocaeli.com/haber/9401298/kufurbaz-yakup-tilki-gozaltina-alindi

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et