Ali Toprak Çocuklarına İşkence Yapıyordu! Anne Kurtulduk!

Mersin’in Anamur ilçesinde bir serada ölü bulunan Ali Toprak’ın eşi Alime Toprak, Ali Toprak’ı öldürdüğünü itiraf etti. Alime Toprak, eşinin çocuklarına ve kendine işkence yaptığını söyledi. Çocuklarını korumak için eşini öldürdüğünü söyledi. Öte yandan ailenin 2004’te bir çocuğununda boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Alime Toprak İtiraf, Ali Toprak Cinayeti, Alime Toprak, Alime Toprak İtiraf, Ali Toprak İşkence ve Şiddet, Müge Anlı,
Alime Toprak İtiraf, Ali Toprak Cinayeti, Alime Toprak, Alime Toprak İtiraf, Ali Toprak İşkence ve Şiddet, Müge Anlı,

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Ali Toprak cinayeti ile ilgili araştırma yapan Müge Anlı, eşi Alime Toprak’ın verdiği çelişkili ifadeler ve görgü tanıkları ile Alime Toprak’ın cinayeti itiraf etmesini sağladı. Yayında reklam arasına gidilirken Müge Anlı ve Alime Toprak baş başa konuştu. Reklam sonrası Mehmet Şevki Sözen sunuculuğu üstlenirken, daha önce hazırlanmış bantlar izletildi. Sonrasında ekrana gelen Müge Anlı ve Alime Toprak olanları anlattı. Müge Anlı, Alime Toprak’ın namusu ile ilgili sosyal medyada yer alan iddiaların yalan olduğunu söylemesini istediğini söyledi. Ali Toprak’ın kendi babasına ve eşinin babasına saldırdığı ve çocuklarına işkence ettiği söylendi.

Alime Toprak “Çocuklarımı Korumak İçin Yaptım”

Müge Anlı, Alime Toprak’ın cinayeti itiraf ettiğini ve çocuklarını korumak için yaptığını söyledi. Alime Toprak, özellikle erkek çocuğuna Ali Toprak’ın çok işkence ettiğini söyledi. Ali Toprak’ın öte yandan ailesine saldırdığı ve şiddet eğilimi olduğu söylenmişti. Çocuklarının işkenceye maruz kaldığını söyleyen Alime Toprak, yaşanan son bir olayı kaldıramadığını ve eşinin kendisinin üzerine bıçakla yürüdüğünü ve Ali Toprak’ı öldükten sonra başında beklediğini anlattı.

Kırkı Çıkmadan Vefat Eden Çocukları Vardı!

Öte yandan 2004 yılında Ali Toprak ve Alime Toprak çiftinin bir bebekleri olduğu ve kırkı çıkmadan öldüğü ortaya çıktı. Boğazına süt kaçtığı söylenen çocuğun Ali Toprak tarafından öldürüldüğü çevre tarafından iddia edilmiş. Ali Toprak’ın babasına saldırdığı ve ailesine işkence ettiği söylendi.

Üzerime Bıçakla Yürüdü!

Alime Toprak, eşi Ali Toprak’ın çocuklarını dövdüğünü söyledikten sonra serada kendisinin üzerine bıçakla yürüdüğünü kendisi ölünce çocuklarına kim bakacak diye düşünerek eşini öldürdüğünü ve kendisini savunduğunu söyledi. Öte yandan işkence gören çocuklardan büyük olan erkek çocuğunun cinayeti bildiği ve “anne kurtulduk” dediği ortaya çıktı. Ali Toprak’ın Alime Toprak’ı “çocuklarını öldürecem” diyerek tehdit ettiği de programda konuşuldu. Alime Toprak, o gün serada uzun süre şiddet gördüğünü ve bıçakla üzerine gelen eşini öldürdüğünü söyledi. Cesedin başında donup kalan kadın, dışarı çıkıp yardım istediğini anlattı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et