Alime Toprak Kocası Ali Toprak’ı Öldürdüğünü İtiraf Etti!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir konuşulan sera’da ölü bulunan Ali Toprak’ın katili eşi Alime Toprak çıktı. Cinayeti işlediğini itiraf eden Alime Toprak, çocuklarının başına bir şey gelmemesi için eşini öldürdüğünü söyledi. Cinayeti neden işlediğini savcıya anlatacağını söyledi.

Alime Toprak, Ali Toprak Cinayeti İtiraf, itiraf
Alime Toprak, Ali Toprak Cinayeti İtiraf, itiraf

Mersin’in Anamur ilçesinde muz serasında Ali Toprak’ın cansız bedeni bulunmuştu. Müge Anlı’nın programında günlerdir işlenen konu ile ilgili eşi Alime Toprak şüpheli ifadeleri ile dikkat çekmişti.

Alime Toprak Cinayeti İtiraf Etti

Müge Anlı’nın olayı araştırırken bir yandan da Alime Toprak’ın verdiği çelişkili ifadelerin aydınlatılması çalışmalar yürütüldü. Alime Toprak, diğer seraya gittiğini döndüğünde ise ses gelmeyince içeri girdiğini o sırada eşi Ali Toprak’ın yerde yattığını söyledi. Ses vermediğini, kafasının kanadığını gördüğünü anlattı. Kendisinin o sırada bayıldığını söyledi. Her defasında diğer seraya gittiğini söyleyen Alime Toprak’ın gizli kamerada görülmemesi şüpheleri artırdı. Müge Anlı ve ekibinin üzerine gitmesi üzerine Alime Toprak, kocasını öldürdüğünü itiraf etti.

Ben Öldürmesem O Beni Öldürecekti!

Cinayeti itiraf eden ve eşinin üzerine yürüdüğünü belirten Alime Toprak “Ben yapmasam o beni öldürecekti. Benim büyük oğlum hiç üzülmedi, babasından çok çekti.” dedi. Ali Toprak’ın çocuklarına işkence ettiğini söyleyen Alime Toprak “buna izin veremezdim” dedi. 2004 yılında ise bir başka çocuklarının boğularak öldürüldüğü iddia edilmişti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et