Acun Ilıcalı, Survivor 2021’de Yarışmacıları Şoke Eden Üzücü Olayı Duyurdu!

Survivor 2021’de yarışmacıları şoke eden olay. Acun Ilıcalı final adaylarından biriydi diyerek üzücü haberi duyurdu

Survivor 2021’in dün akşam yayınlanan son bölümünde haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Ünlüler ve Gönüllüler arasında yapılan Çağrı’nın hem Dora ile hem de Poyraz ile yaşadığı gerginlik son bölümüne damga vurdu. Konseyde açıklama yapan Acun Ilıcalı Çağrı’yı uyardı. Bu arada yayınlanan yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı ‘Bana göre final adaylarından biri’ diyerek üzücü bir haberi duyurdu.

Survivor’da kimin eleme adayı olduğu dün yapılan oylamanın ardından belirlendi. 23 Ocak’ta yayınlanan Survivor’ın son bölümünde rekabet ve tansiyon yüksekti. Survivor’da büyük mücadele sonrası market ödülünü ünlüler kazanırken, nefes kesen mücadeleye sahne olan haftanın ilk dokunulmazlık oyununu da 10-9 skorla yine ünlülerin oldu. Konseyde ise en çok ismi çıkan isim Aleyna haftanın ilk eleme adayı oldu. İşte Survivor’un son bölümünde yaşananlar…

SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI

Üçüncü haftanın 1. dokunulmazlık oyunu için ünlüler ve gönüllüler takımı karşı karşıya geldi. Güç ve dengenin önemli olduğu oyunda atışlarda yarışmacılar sağ ve soldaki çubuklara ikişer halka geçirmek için zamanla yarıştı. Oyunun finaline doğru Ayşe Gönüllüler takımına, sonrasında Batuhan Ünlüler takımına birer sayı kazandırdı. Böylece skor 9-9 oldu. Bayrak yarışına giden dokunulmazlık oyununda, İsmail ile Merve, Reşat ile Ayşe karşılaşması oyunun kaderini belirledi. Büyük mücadele sonunda İsmail son atışı ile Ünlüler takımı dokunulmazlığı kazandı.

SURVİVOR’DA MARKET OYUNUNU KİM KAZANDI

Haftalık erzak olan market oyunu için deniz üzerine kurulu parkurda ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya geldi. Adanın zorlu yaşam şartlarında yiyecek ödülünün büyük önem taşıdığı oyunda ilk önce gönüllüler öne geçti. Sonrasında Ünlüler onları yakalayıp farkı açtı.
Nefes kesen market oyununda 6-6 skorda kazanan takım, ünlüler oldu. Böylece ünlüler takımı patates ve sıvı yağ ödülünün sahibi oldu.

ÇAĞRI İLE DORA ARASINDA KAVGA

Market oyununda iki takım yarışmacıları, oyundaki arkadaşlarını dışarıdan desteklemek için tezahürat yaptığı sırada Çağrı, Dora’nın bağırışlarından rahatsız oldu. Dora’nın bu hareket sonrasında gülmesi ise Çağrı’yi çileden çıkardı. Karşılıklı yanlış anlaşılmalar sonrasında iki takım arasında sözlü tartışma çıktı. Çağrı ile Baran’ın birbirinin üzerine yürüdüğü anlarda diğer yarışmacılar iki tarafı da sakinleştirmeye çalıştı. Olayların daha fazla büyümemesi için kaptanlar devreye girdi.

Çağrı’nın güçlükle uzaklaştırıldığı anlarda sunucu Murat Ceylan, her iki takımı da uyardı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et