3 Yaşındaki Meryem’in Ölümünde İtiraf Geldi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir konuşulan 3 yaşındaki Meryem’in ölümüyle ilgili annesinden itiraf geldi. Almanya’dan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Meryem’in annesi, kızını sevgilisi Recep Aldemir’in kollarında baygın ve çıplak halde bulduğunu söyledi.

3 Yaşındaki Meryem'in ölümü, Melisa Ünal, Meryem Çiğdem Ünal
3 Yaşındaki Meryem’in ölümü, Melisa Ünal, Meryem Çiğdem Ünal

Almanya’dan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Meryem’in annesi Melisa Ünal, kızını sevgilisi Recep Aldemir’in kollarında baygın ve çıplak halde bulduğunu söyledi. 3 yaşındaki Meryem’in annesi

Melisa Ünal şunları söyledi;

“Ben öncelikle herkesten özür dilemek istiyorum. Her şeyi en başından anlatmak istiyorum. Herkes sussun ben konuşmak istiyorum. O gün scooter olayı yoktu. O gün Recep abinin evindeydim. Hiçbir şekilde dışarı çıkmadı. Kanepeden düşme olayı ve kanepede uyuya kalmış olayı hiçbir şekilde doğru değil. O gün ben Asya ile birlikte çizgi film izliyordu. Benim kızım Meryem uyuyordu. Meryem ağlayarak benim yanıma geldi. Geldikten sonra ben ona sarılmaya başladım. Recep Meryem’i aldı ve içeri gitti. Ağladı diye ‘Sus, ağlama’ bağırıp çağırdı. Meryem’e… Sonra Meryem ‘Baba yapma, baba yapma’ diye bağırınca içeri gittim, ‘Recep bu çocuğa ne yaptın’ dedim. Ben Recep’in kollarında Meryem’i bayılmış bir şekilde gördüm. Çırılçıplak bir şekilde gördüm. Sonra gitti Meryem’i suya tuttu. ‘Kendine geldi Meryem’ dedi bana. Sonra ben o esnada çığlık attım ‘Recep bu çocuk niye bu hale geldi? Bu çocuğa ne yaptın?’ dedim. Çocuğu çıplak vaziyette gördüm.” dedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et