15 Yaşındaki Çocuğu Kaçırdığı İddia Edilen 48 Yaşındaki Servisçinin Fotoğrafı Ortaya Çıktı!

Müge Anlı’da şok bir olay yaşandı. ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Sevim isimli bir anne 15 yaşındaki kızının servisçi Nurettin Aslan tarafından kaçırıldığını iddia etmişti. Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 15 yaşındaki kıza sarılarak fotoğraf çektiren 48 yaşındaki Nurettin Aslan’ın fotoğrafı yayınlandı.

15 Yaşındaki Çocuğu Kaçıran 48 Yaşındaki Nurettin Aslan'ın Çocukla Fotoğrafı Ortaya Çıktı
15 Yaşındaki Çocuğu Kaçırdığı iddia edilen 48 Yaşındaki Nurettin Aslan’ın Çocukla Fotoğrafı Ortaya Çıktı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 15 yaşındaki Yasemin Salman aranıyor. Çocuğun annesi Sevim hanım ise kızının servisçi Nurettin Aslan tarafından kaçırıldığını iddia etti. Tüm bu iddiaları yalanlayan Nurettin Aslan’ın 15 yaşındaki çocuğa “sevgilim, aşkım” dediği iddia edildi. Bugün ise programda 48 yaşındaki Nurettin Aslan’ın 15 yaşındaki kıza sarılırken fotoğrafı ortaya çıktı. Ayrıca programa katılan bir seyirci kendi çocuklarının da aynı servisçi tarafından taciz edildiğini iddia ettiler. 9 yaşındaki bir çocuğu daha taciz ettiği daha sonra 15 yaşındaki kız çocuğunun arkadaşlarını da öpmeye çalıştığı programda söylendi.

Canlı Yayında Göz Altına Alındı!

Servisçi Nurettin Aslan
Servisçi Nurettin Aslan

Nurettin Aslan, yayının ardından çocuk büro amirliği tarafından ifadesi alınmak üzere kelepçelenerek gözaltına alındı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et