Yunus Kahraman Kim? Yunus Kahraman Seri Katil Mi?

Müge Anlı’da Bahsedilen Yunus Kahraman Kim? Nilgün Kırlı, Özlem Akusta ve Gülümser Bulut Cinayetleri

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı şok verici bir cinayet serisini işliyor. Nilgün Kırlı, Özlem Akusta ve Gülümser Bulut cinayetlerinden Nilgün Kırlı’yı öldürerek ceza evine giren Yunus Kahraman, Gülümser Bulut’u öldürmekten müebbet hapis cezası aldı.

Yunus Kahraman Seri Katil Mi?

Yunus Kahraman’ın yayına baglanan cezaevi arkadaşı Yunus Kahraman’ı çok soğukkanlı ve kendisine iyi bakan biri olduğunu ayrıca voleybolcu olduğunu da söyledi. Nilgün Kırlı ci cinayetinden 15 yıl ceza alan ve 2014’te af ile içeriden çıkan Yunus Kahraman’la ilgili araştırma yapan İzmir emniyeti Yunus Kahraman’ın şu anda kayıp olarak aranan Özlem Akusta’ın kredi kartlarını kullanarak para çekmeye çalıştığı ve aynı gün onla görüştükten sonra ortadan kaybolduğu ise biliniyor.

Müge Anlı Yunus Kahraman’ı Programa Davet Etti

Yunus Kahraman
Yunus Kahraman

Müge Anlı bugün yayınlanan programda diğer 2 cinayetin de şüphelisi olarak gösterilen Yunus Kahraman’ı davet etti. Öte yandan Yunus Kahraman’ı programa gelip gelmeyeceği bilinmiyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et