Yarın Türk Milli Takımı Önemli Bir Sınava Çıkıyor!

Rusya-Türkiye maçı seyircili oynanacak

A Milli Takımımızın Rusya ile oynayacağı UEFA Ulusal Ligi maçına stadyum kapasitesinin yüzde 30’u kadar seyirci alınacak.

Rusya ile Türkiye arasındaki UEFA Ulusal Ligi futbol karşılaşması seyircili oynanacak. Moskova VTB Arena Dinamo Stadı’nda 11 Ekim’de oynanacak karşılaşma için biletler satışa çıktı.

Mücadelenin bilet fiyatları 1000 ruble ile 4000 ruble (100 TL ile 400 TL) arasında değişiyor.

RUSYA TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

UEFA Uluslar Ligi grup aşamasındaki üçüncü maç 11 Ekim 2020 Pazar günü oynanacak. Türkiye saati ile 21:45’te başlayacak olan maç TRT 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

KAPASİTENİN YÜZDE 30’U KADAR SEYİRCİ ALINACAK

Karşılaşmaya UEFA’nın belirlediği stat kapasitesinin yüzde 30’u kadar seyirci alınacak. Stadyumdaki seyircilerin sosyal mesafeyi korumaları, maske ve eldiven takmaları gerektiği de hatırlatıldı.

A Milli Futbol Takımın, dün deplasmanda Almanya ile oynadığı hazırlık maçı 3-3 berabere tamamlanmıştı.

A Milli Takımın Rusya ve Sırbistan ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı. TFF, A Milli Futbol Takımının, Rusya ve Sırbistan ile oynayacağı maçların aday kadrosunu açıkladı

Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından belirlenen aday kadro şöyle:

Kale: Mert Günok, Gökhan Akkan, Uğurcan Çakır

Defans: Zeki Çelik, Mert Müldür, Nazım Sangare, Çağlar Söyüncü Merih Demiral, Kaan Ayhan, Ozan Kabak, Umut Meraş, Hasan Ali

Orta Saha: Cengiz Ünder, Efecan Karaca, Dorukhan Toköz, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can, Mahmut Tekdemir, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü, Ozan Tufan, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Emre Kılınç

Forvet: Ahmed Kutucu, Burak Yılmaz, Enes Ünal, Kenan Karaman

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Stanislav Cherchesov tarafından aday kadroya davet edilen 25 futbolcu şunlar:

Kaleci: Guilherme (Lokomotiv Moskova), Soslan Dzhanaev (Sochi), Anton Shunin (Dinamo Moskova)

Defans: Georgi Dzhikiya, Ilya Kutepov (Spartak Moskova), Aleksandr Zhirov (Sandhausen), Vyacheslav Karavaev (Zenit), Fedor Kudryashov (Fraport TAV Antalyaspor), Sergei Petrov (Krasnodar), Andrei Semenov (Akhmat Grozny), Mario Fernandez (CSKA Moskova)

.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et