Ümitcan Uygun Havuz Başında İçki İçerken Fotoğraf Paylaştı!

Müge Anlı’nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir konuşulan ve Aleyna Çakır’a şiddet uygulayan Ümitcan Uygun içki içerken fotoğraf paylaştı.

Ümitcan Uygun Havuz Başında İçerken
Ümitcan Uygun Havuz Başında İçerken

Aleyna Çakır’ı sosyal medyada bayıltana kadar dövdükten sonra paylaşan Ümitcan Uygun geçtiğimiz günlerde instagram hesabından havuz başında içki içerken fotoğraf paylaştı. Eski Sosyal medya hesabının kapatıldığını söyleyen Ümitcan Uygun yeni açtığı hesabında paylaştığı fotoğrafının altına “Şu an susuyorum neden mi? ismim Ümitcan Uygun olduğu kadar emin olduğum gibi” notu düştü. Günlerdir yayın yapan Müge Anlı, bugün Adalet Bakanına seslenerek Ümitcan Uygun isimli kişinin dosyalarının birleştirilmesini talep etmişti. Öte yandan Aleyna Çakır’ın anne ve babası ise bugün kızlarının şiddet görürken alınmış bir ses kaydını dinlerken göz yaşlarına boğuldu. Aleyna Çakır’ın babası kızının fotoğrafına bakarak, sesimi duymuyorlar kızım diye ağıt yaktı. Ümitcan Uygun’a ait olduğu öğrenilen hesap ise kısa bir süre içerisinde kapatıldı.

Sosyal Medya Hesabı Kapandı!

Ümitcan Uygun içki içerken fotoğraf paylaşırken, bu fotoğrafın paylaşıldığı hesap kapatıldı.

Ümitcan Uygun İçki İçerken Fotoğraf Paylaştı
Ümitcan Uygun İçki İçerken Fotoğraf Paylaştı

“Kamu Vicdanı Rahat Değil”

Müge Anlı, kendisini de tehdit eden Ümitcan Uygun’un elini kolunu sallayarak gezmesini doğrul bulmadığını söyledi. Kamu vicdanı rahat değil kamu vicdanı bunu istiyor diyen Müge Anlı, çok sayıda tanığın kendisine başvurduğunu ve kendisi ile iletişime geçilmesini beklediğini söyledi.

Ümitcan Uygun’a Sosyal Medyadan Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor!

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et