Ümitcan Uygun Canlı Yayın Yapıp “Kudurun” Dedi!

Aleyna Çakır takma adını kullanan Sema Esen’in şüpheli ölümünden sorumlu tutulan Ümitcan Uygun Instagram üzerinden canlı yayın yaptı. Ümitcan Uygun yaptığı canlı yayında kendisi hakkında kötü konuşanlara “Kudurun” dedi.

Aleyna Çakır, Ümitcan Uygun Kudurun
Aleyna Çakır, Ümitcan Uygun Kudurun

Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümünden sonra Müge Anlı’nın programında da sıkça eleştirilen Ümitcan Uygun, Instagram üzerinden canlı yayın yapıp kudurun dedi. Ümitcan Uygun, “İşte benim hakkımda kötü yazan arkadaşlar sizin hepinize sesleniyorum ben ayakta durduğum sürece siz kudurun, kafayı bozun” dedi.

Ümitcan Uygun “Kudurun”

Aleyna Çakır Dosyasında Bir Gelişme Yok!

Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümü ile ilgili yaklaşık 2 aydır herhangi bir gelişme ne basına ne de sosyal medyaya yansıdı. Ümitcan Uygun hakkında hiç bir işlem yapılmazken, acılı aile hala Ümitcan Uygun’un tutuklanmasını bekliyor. Öte yandan Ümitcan Uygun’un annesi Gülay Uygun’da şüpheli bir şekilde hayatını kaybetmişti. İki davayı birleştiren savcılık iki dosyayı da beraber araştırıyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et