Tansu Dayan Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Eğitimi ve Yaşamı

Tansu Dayan Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Hangi Üniversite Mezunu? İnstagram Hesabı ve Tansu Arif Dayan Videoları

“Tansu Arif Dayan”, kısaca “Tansu Dayan” yaptığı videolarla ünlü sunucu Müge Anlı’nın taklidini başarı ile gerçekleştiriyor. Peki Tansu Dayan Kimdir?, Nereli?, Kaç Yaşında?, Boyu Kaç?, Hangi Üniversite Mezunu? Sevgilisi Kim?, Evli Mi?, Instagram ve Youtube hesapları dahil merak edilenleri hayranları için hazırladık.

Tansu Dayan Kimdir
Tansu Dayan Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Hangi Üniversite Mezunu, Doğum Tarihi, Evli mi, Sevgilisi, Boyu Kaç

Tansu Dayan Kimdir? Eğitimi, Hayatı ve Biyografisi

Instagram fenomeni olan ve 1.8 milyon takipçiye ulaşan Tansu Dayan, Yüksek Endüstri Mühendisidir. Tansu Dayan, 15 Nisan 1991 yılında İstanbul’un Kadıköy ilçesinde dünyaya gelmiştir. Tansu Arif Dayan lise Öğrenimini İstanbul’da Türk Kızılayı Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Daha sonra orta öğretim ve lise eğitimini bitirdikten tamamlayan Dayan, 19 Mayıs Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünde 2009-2013 yılları arasında lisans eğitimini tamamlamıştır. Sonrasında 2013 yılında TÜBİTAK BİLGEM’de Dış Satınalma Sorumlusu olarak çalışmaya başlayan Dayan, Kocaeli Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Endüstri Mühendisliği bölümünde yüksek lisans yapmıştır. Ayrıca 168 boyunda olarak instagram’da kendini tanıtan Tansu Arif Dayan Müge Anlı’nın taklidini yaptığı videolar ile tanınmıştır. Ek olarak Müge Anlı’nın taklidini yapan adam olarak bilinen Tansu Arif Dayan başka tiplemelerde yapmaktadır. 1.8 Milyon takipçiye sahip fenomen ismin ünü her geçen gün yayılmaktadır.

Tansu Arif Dayan'ın İnstagram ve Youtube Hesapları
Tansu Arif Dayan

Ayrıca “Taksim Dayı” olarak bilinen tiplemeyi de canlandıran Tansu Arif Dayan şu anda 29 yaşındadır. Ayrıca Müge Anlı kendisinin taklitleri ile başarı sağlayan Dayan’a hediye göndermiştir. Instagram hesabından ve YouTube hesabından paylaşım yaparak insanları kahkahaya boğan Tansu Arif Dayan videoları binlerce beğeni almaktadır. Hatta kendisi için “Müge Anlı’dan daha çok Müge Anlı” yorumu bile yapılmıştır. Son olarak özel hayatı ile ilgili de merak edilen ismin şu an için bir sevgilisi olduğuna kesin bir bilgi ise yok.

Tansu Dayan Nereli? Kaç Yaşında? Boyu Kaç?

15 Nisan 1991 yılında doğan Tansu Dayan 30 yaşındadır. Nereli olduğunu kesin olarak bilinmemektir. Fakat ailesi Bilecik’te yaşamaktadır. Ayrıca 168cm boyunda olan Instagram fenomeni Tansu Arif Dayan bu konu ile de espriler yapmaktadır.

Instagram ve Youtube Hesapları

Komik Videoları ise Şöyle;

Son olarak aşağıda ki linklere tıklayarak Tansu Dayan’ın sosyal medya hesaplarına ulaşabilirsiniz.

Tansu Arif Dayan’ın instagram Hesabı

Tansu Arif Dayan’ın Youtube Hesabı

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et