Sinop’ta 3 Kişinin Kaybolduğu Yangın İle İlgili Yeni Gelişmeler!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sinop’ta geçen yıl yaşanan esrarengiz yangın olayı konuşuluyor. Yangın sonrası 3 Kişinin ortadan kaybolduğu ve yangın çıkan evde herhangi bir izlerine rastlanılmaması 3 kişiye ne oldu sorularını akla getirdi… Peki Sinop’ta yaşanan yangında ki 3 Kişiye ne oldu? Müge Anlı’da konu edilen Sinop’ta ki esrarengiz yangın ile ilgili yeni gelişmeler neler? Sinop’ta yangın sonrası kaybolan 3 kişiye ne oldu? Erdal Özkaya Neden Çelişkili Konuşuyor?

Yanan Evde ki Üç Kişiye Ne Oldu, Sinop'ta ki Yangın, Müge Anlı
Yanan Evde ki Üç Kişiye Ne Oldu, Sinop’ta ki Yangın, Müge Anlı

Sinop’ta Türkeli ilçesine bağlı Yazılı köyünde bir evde 22 Nisan 2019’da yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunduğu düşünülen Nurten Özkaya ile 4 yaşında ki oğlu Ramazan Özkaya ve 105 yaşında ki Hanife Özcan ile ilgili ise yangın sonrasında yapılan araştırmada ne bir cesede nede bir kemik izine rastlandı. Yaklaşık 14 aydır ortadan esrarengiz bir yangınla kaybolan 3 kişi ile ilgili ise hiç bir haber yok. Çıkan yangınla ilgili ortaya çeşitli iddialar atılırken, yangının ilk olarak muhtar seçimleri ile ilgili olduğu söylendi. Fakat konu derinlemesine araştırıldığında Nurten Özkaya’nın eşi Erdal Özkaya tüm şüpheleri üzerine çekti. Öte yandan Erdal Özkaya’nın eşi Nurten Özkaya’nın hamile olduğu da iddia edildi. Konu ile ilgili araştırmalarını sürdüren Müge Anlı ise her geçen gün farklı ipuçlarına ulaşıyor.

Erdal Özkaya Ağzından Kaçırdı!

Müge Anlı’da geçtiğimiz gün ise kayıp Nurten Özkaya’ın eşi ve Ramazan Özkaya’nın babası Erdal Özkaya konuşması sırasında eşi ile ilgili konuşurken “Nurten’de o zaman sağdı” diyerek tüm şüpheleri üzerine çekti. Öte yandan Erdal Özkaya’nın eşi ile ilgili “çocuk kimden” “şaka”sı yapıldığını söylemesi de insanlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Yangında kaybolan 4 yaşında ki çocuğun ise kime benzediği yönünde şakalar yapıldığı da ortaya çıktı. Nurten Özacan’ın ise hamile olduğu söylendi.

İşte O Video;

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et