Şilan Demir Bulundu Mu?

22 Yaşındaki Şilan Demir, 28 Eylül’de işe gitmek için evden ayrıldı. Fakat o günden itibaren kendisinden hiç haber alınamadı. Ömer isimli bir kişi ile birlikte gittiği düşünülen Şilan Demir Kaçırıldı Mı?, Şilan Demir Kimle Gitti?, Şilan Demir’in Başına Ne Geldi?

Şilan Demir Kaybı, Şilan Demir Bulundu mu, Şilan Demir'e Ne Oldu, Müge Anlı
Şilan Demir Kaybı, Şilan Demir Bulundu mu, Şilan Demir’e Ne Oldu, Müge Anlı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 28 Eylül Pazartesi günü İstanbul Sultangazi’de ortadan kaybolan 22 yaşındaki Şilan Demir aranıyor. 22 Yaşındaki kızın 32 yaşında ki Ömer isimli bir kişi ile beraber kaçtığı söylenirken, Ömer’in ailesi Ömer için dolandırıcı, görüşmek istenilmeyen ve tehlikeli birisi olduğu söylenildi. Şilan Demir’in ortadan kaybolmadan 1 hafta önce ise işten ayrıldığı öğrenildi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Şilan Demir’in ailesi Şilan Demir’in hayatta olduğundan şüphe ediyor ve Şilan Demir’i arıyordu.

Şilan Demir Bulundu!

22 Yaşındaki Şilan Demir, 28 Eylül’de işe gitmek için evden ayrılmıştı. Ömer isimli bir kişi ile birlikte gittiği düşünülen Şilan Demir, kaybolduktan 8 gün sonra bulundu. Bulunduğu kişi ile birlikte çok mutlu olduğunu söyledi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et