Sezai Harman Öldürüldü Mü? Olay Hakkında Yeni Gelişmeler!

Zehirlenerek Öldürüldüğü İddia Edilen Sezai Harman Olayı İle İlgili Yeni Gelişmeler!

64 Yaşında ki Sezai Harman Manisa’da 18 Mart 2019’da hayatını kaybetti. Hayatını kaybetmeden önce eşi Ayşe Harman’ın şüpheli davranışları ve yanında bulundurduğu “Maddeler” nedeniyle aile bugün savcılığa giderek maddeyi’de vermek suretiyle şikayetçi oldu. Sezai Harman’ın ölümü ile ilgili ise tedavi gördüğü hastanede refakatçi bulunan Fadime Vural ise Sezai Harman’ın sürekli serumunun delindiğini ve Ayşe Harman’ın pet şişeyi peçetelere sararak Sezai Harman’a sürekli olarak bir şeyler içirdiğini söyledi.

Sezai Harman, Ayşe Harman, Manisa, Zehirlenerek Öldürüldüğü Düşünülen Adam, Müge Anlı
Sezai Harman, Ayşe Harman, Manisa, Zehirlenerek Öldürüldüğü Düşünülen Adam, Müge Anlı

Ayşe Harman “Damadım Bana Tecavüz Etmeye Kalktı”

Sezai Harman’ı zehirleyerek öldürmekle suçlanan eşi Ayşe Harman’ın kızları, “babamızı annemiz Ayşe Harman, iki kez zehirledi. İlkinde başarılı olamadı. İkinci kez zehirledi. Çünkü sevgilisi var ve babam öldükten sonra bütün malımızı o adama verdi” derken, iddiaların odağında ki Ayşe Harman, “Damadım, bana tecavüz etmeye kalktı. Üzerimi parçaladılar” dedi.

Yoğun Bakıma Kaldırılınca Düzeliyordu!

Sezai Harman’ın yakınları eşi Ayşe Harman’ın hastanede de eşi Sezai Harman’ı zehirlediğini öne sürerek, Sezai Harman’ın yoğun bakıma kaldırıldığı ve yanına Ayşe Harman’ın alınmadığı zamanlarda düzeldiğini söyledi. Sezai Harman hastaneden evine dönünce ise tekrardan kötüleşiyor ve hastaneye kaldırılıyordu. Öte yandan eşi Ayşe Harman’ın bir çok kişi ile ilişkisi olduğu ve bu kişilerin kendisinden yaşça küçük kişilerden oluştuğu ayrıca bu insanlara para yedirdiği iddia edildi.

Ayşe Harman, Sezai Harman
Ayşe Harman, Sezai Harman

Refakatçi Tanık Konuştu!

64 yaşında zehirlenerek öldürüldüğü iddia edilen Sezai Harman’ın hastanede tedavisi esnasında aynı odada kaldığı refakatçi Fadime Vural, Sezai Harman’ın eşi Ayşe Harman’ın peçeteye sardığı sıvıyı Sezai Harman’a istemediği halde zorla içirdiğini ve sıvıyı içen Sezai Harman’ın halüsinasyonlar görmeye başladığını söyledi. Ayrıca odada bulunan serumun sürekli olarak delindiğini ve kendisinin hemşireyi çağırmak isteğini Ayşe Harman’ın reddettiğini anlattı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et