Şevki Sözen’den Duygu Dolu Anneler Günü Mesajı!

Tüm dünyada anneler günü kutlanırken, Müge Anlı’da Şevki Hoca olarak bilinen Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen’de Anneler Gününe özel bir mesaj yayımladı. Şevki Sözen’in Annesi 2 Mayıs 2019’da Anneler Gününe yakın bir tarihte yaşamını yitirmişti. Sözen, Mayıs 2019’da hayatını kaybeden annesi için “ben sana yüreğimden bağlıyım. Her hücremdesin.” dedi.

Şevki Sözen Annesi , Şevki Hoca, Müge Anlı Şevki Sözen Annesi, Anneler Günü
Şevki Sözen Annesi , Şevki Hoca, Müge Anlı Şevki Sözen Annesi, Anneler Günü

Anneler Gününde Müge Anlı’da tanıdığımız Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen, 2019 yılında hayatını kaybeden annesini andı. Mehmet Şevki Sözen Anneler Gününde annesini unutmadı. Sözen’in annesi bundan 2 yıl önce hayatını kaybetmişti. Sözen, Annesini sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak andı. Şevki Sözen, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafın altına şu yorumu yaptı.

Bir damla gözyaşıma kıyamayan Annem. Bugün sana sarılamasamda , yanağına bir öpücük konduracak kadar bir hediyeyle dahi bu gününü kutlayamasamda ben sana yüreğimden bağlıyım. Her hücremdesin. Senin emeğindir Şevki Sözen. Senin çabandır. Ben ödeyemem hakkını. Sen helal et onu bana.
Nereden bilirdimki o gün hasta yatağındaki son öpücüğümüzmüş yanağımıza kondurduğumuz.

Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen

Müge Anlı Şevki Sözen’in Gönderisine Yorum Yaptı

Şevki Sözen’in duygu dolu paylaşımını gören Müge Anlı, Şevki Sözen’in fotoğraf gönderisine yorum yaptı. Müge Anlı, “Mekanı cennet olsun. Anneciğinize tüm görevlerinizi yerine getiren hayırlı bir evlat olarak sizinle gurur duyuyorum.” diyerek Şevki Sözen’e destek oldu. Beğeni yağmuruna tutulan gönderi ise şöyle;

İşte Şevki Şevki Sözen’in O Paylaşımı!

Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen’in Instagram Hesabı için ise buraya tıklayabilirsiniz.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et