Özcan Eren’in Kaybolduğu Alanda Kesik Kol Bulundu!

Bulunan Kesik Kol Özcan Eren’e Ait Olabilir!

Özcan Eren isimli 22 yaşında ki genç Manisa’nın Soma ilçesinde 7 Şubat tarihinde ortadan kaybolmuştu. Özcan Eren’in cep telefonu en son Sevişler Baraj Gölü kıyısında sinyal vermişti. Cumartesi günü öğle saatlrinde baraj gölünün kenarına giden vatandaşlar omuzdan düzgün bir biçimde kesilmiş insan kolu buldular.

Özcan Eren, Manisa Soma, Kayıp, Müge Anlı
Özcan Eren, Manisa Soma, Kayıp, Müge Anlı

Bulunan Kesik Kol Özcan Eren’e Ait Olabilir!

Özcan Eren’in cep telefonu sinyali en son Sevişler Baraj gölü kıyısında sinyal vermişti. Vatandaşlar cumartesi günü bölgede kesik bir kol buldu. Emniyet yetkilileri kesik kolun Özcan Eren’e ait olabileceği bölgede başka kayıp olmadığını belirtti.

Veteriner Mehmet Tahta Tutuklandı! İtiraf Etti!

Veteriner Mehmet Tahta, Özcan Eren, Manisa Soma
Veteriner Mehmet Tahta, Özcan Eren, Manisa Soma

Özcan Eren’in en son birlikte görüldüğü Veteriner Mehmet Tahta, Özcan Eren ile ilgili ailenin evinin önüne bırakılan fidye mektubunu Özcan Eren ile birlikte yazdığını söyledi. Veteriner Mehmet Tahta Tutuklandı.

Özcan Eren’in Ailesinden DNA Örnekleri Alındı

Sevişler Baraj Gölü etrafından düzgün bir biçimde kesilmiş erkek kolu bulunurken, bulunan kesik kolun Özcan Eren’e ait olabileceği düşünülüyor. Kesik kol ile ilgili Özcan Eren’in ailesinden DNA örnekleri alınarak kesik kollar eşleşip eşleşmediği tespit edilecek.

Özcan Eren Olayı

20 Yaşında ki Özcan Eren, Manisa’nın Soma ilçesinde 7 Şubat tarihinde ortadan kayboldu. Ailesi ile 6 şubat tarihinde “araba” konusunda tartıştığı öğrenilen Özcan Eren, 7 şubat tarihinde arkadaşı ile beraber araçla kaplıcalara gitti. Daha sonra aracını bir yere bırakan ve arkadaşına 1 saat sonra geleceğini söyledi. Kendisine belediyede iş bulacağını söyleyen Veteriner Mehmet Tahta’nın yanına giden Özcan Eren, 1 saat sonra dönmeyince arkadaşı aradı. Özcan Eren işinin uzayacağını söyledi. Daha sonra arkadaşı da eve giderken Özcan Eren’den o tarihten ve saatten itibaren haber alınamadı. Aradan geçen bir kaç gün sonra Veteriner Mehmet Tahta’nın köye geldiği bir gün, ailenin evinin önüne aynı zamanda bir fidye mektubu bırakılırken, fidye mektubundan 450 Bin TL istendi. Fidye Mehtubunda aile ile ilgili Özcan Eren’in dedesi tarafından çok sevildiği belirtilirken, fidyenin verilmemesi halinde Özcan Eren’in organ mafyasına satılacağı söylendi. Öte yandan olay ile ilgili en büyük şüheyi üzerine çeken Veteriner Mehmet Tahta ise röportaj vermek istemezken, Özcan Eren’in köyüne geldiği gün ve saatlerde Özcan Eren’in dedesinin evinin önünde fidye mektubu bulundu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et