Olympos Antik Kenti Kazı Başkan Yardımcısı Sinan Sertel Bıçaklanarak Öldürüldü

Ağaç Kesme Tartışması Kanlı Bitti. Sinan Sertel Kalbinden Bıçaklandı

Antalya’daki Olympos Antik Kenti arkeoloji kazılarında doktora yapan ve kazı ekibi başkan yardımcılığını yürüten 32 yaşındaki Sinan Sertel, Kemer ilçesinde ağaç kesme yüzünden yüzünden tartıştığı S.P tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

Sinan Sertel

Sinan Sertel Hastaneye Giderken Yolda Hayatını Kaybetti

Olay, saat 15.30 sıralarında, Kemer’e bağlı Ulupınar Mahallesi Çıralı sahilinde meydana geldi. Sinan Sertel ile S.P. arasında Kumluca ilçesindeki Olympos Antik Kenti’nde yürütülen kazı çalışmaları sırasında ağaç kesildiği iddiaları üzerine tartışma çıktı.

Sinan Sertel Cinayeti Ağaç Kesme Tartışması
Sinan Sertel Cinayeti Ağaç Kesme Tartışması

Tartışma Büyüdü!

Büyüyen tartışmanın ardından S.P., yanındaki bıçakla Sinan Sertel’i göğsünden bıçakladı. S.P. olay yerinden kaçarken, Sinan Sertel ise ağır yaralandı. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine jandarma ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Sertel, sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye götürülürken, yolda yaşamını yitirdi. Sinan Sertel’in naaşı, ilçedeki özel hastanenin morguna konuldu.

SİNAN SERTEL Sanat Tarihçi Ankara Üniv. Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü, Doktora
SİNAN SERTEL Sanat Tarihçi Ankara Üniv. Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü, Doktora

Göğsüne isabet eden bıçak darbesinin kalp zarına zarar vermesi nedeniyle yaşamını yitirdiği belirlenen Sinan Sertel’in Olympos Antik Kenti kazılarında doktora yaptığı ve kazı ekibi başkan yardımcısı olduğu belirtildi.

Katil S.P Polis Tarafından Yakalandı!

Jandarma
Jandarma

Jandarma ekipleri, olay yerinden kaçan S.P.’yi kısa sürede yakalayıp, gözaltına aldı. İlk başta cinayet aleti bıçağı denize attığını öne süren S.P., jandarma ekiplerinin titiz çalışması sonucu karakoldaki ifadesinde bıçağı ormanlık alana attığını itiraf etti.Jandarma şüphelinin ifadesi doğrultusunda bıçağı buldu. S.P.’nin sorgulamasının ve adli  işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Kuzey Ormanları Savunması Açıklama Yaptı

Kuzey Ormanları Savunması (KOS) tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada “Antalya Finike ormanlarını savunan Aysin ve Ali Büyüknohutçu’nun katillerini “bulamayan” iktidar bu cinayetten de sorumludur. Betona boğmaya doymadığınız bu ülkede, insanlar doğayı savunduğu için canından oluyor. Yeter artık yeter” denildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et