Nilüfer Turizm Muavini Genç Kadını Taciz Etti Sonrada Saldırdı!

Nilüfer Turizm’de Seyahat Eden Genç Kadın Önce Tacize Uğradı Sonra Şiddete Maruz Kaldı!

İstanbul’dan Ankara’ya seyahat eden Ankara Üniversitesi öğrencisi genç kız Nilüfer Turizm muavini tarafından cinsel saldırıya uğradı, taciz edildi ve şiddet gördü. Cinsel saldırı sonrası Nilüfer Turizm’in müşteri hizmetlerini arayıp cinsel saldırıyı anlatırken, muavin kendisine saldırdığını aktaran Y.O. “Muavin beni öyle hırpaladı ki telefon elimden düştü, tüm bu sesler de o görüşmeyle kayıt altına alındı. Telefonu tekrar elime aldığımda karşı taraftan ‘İyi misiniz?’ diye soruyorlardı” dedi.

Nilüfer Turizm Taciz
Nilüfer Turizm Taciz – #NilüferTurizmdeTacizVar  – Nilüfer Turizm- Nilifer Turizm Şikayet

Olay sosyal medya’da geniş yankı buldu. #NilüferTurizmdeTacizVar 

Hashtag’ı ile sosyal medyada paylaşılan olayda tacizci kendini “Benim Sevgilim Var” şeklinde savundu. Kadın Savunması ve Mor Dayanışma adlı Facebook gruplarından olay duyurulurken, birgün ve bianet haber ağı olayı haberleştirdi. Bianet’e konuşan mağdur genç kız olayı şöyle anlattı. “Esenler’den otobüse bindim. Benim oturduğum 32 No’lu koltuktaki şarj yeri çalışmıyordu. Muavin bana ‘En arka dörtlü koltuğa gelin burası yol boyu boş’ dedi. Ben de o koltuğa geçtim. Yüzüm cama dönük şekilde uyuya kalmışım. Bir ara göğsüme bir temas hissettim sürekli olarak. Hırkamın yakası düşüyor sanıp onu düzeltiyordum. Sonra ne olduğunu anladım, uyandığımda bütün ışıklar kapalıydı. Mor Dayanışma ise şu paylaşımı yaptı;

Nilüfer Turizm - Taciz ve Şiddet
Nilüfer Turizm – Taciz ve Şiddet

Nilüfer Turizmle seyahat eden bir kadın, otobüs de görevli muavinin cinsel ve fiziksel saldırısına uğramıştır.
Kadın yolcuya şiddet uygulayan muavin, şikayete rağmen otobüsten indirilmemiş ve firma olay ile ilgili müdahale de bulunmamıştır!

Nilüfer Turizm olay ile ilgili açıklama yapmak zorundadır!

Kadınlardan elinizi çekin artık !

#nilüferturizm
#nilüferturizmdetacizvar!

Mor Dayanışma ve Kadın Savunması

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et