Nezen Germiyen Cinayeti Çözüldü Mü? Ahmet Taşkın Kim?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında iki haftadır Nezen Germiyen cinayeti ve Lütfiye Gündüz kaybı araştırılıyor. Yıllar sonra Lütfiye Gündüz’ün kaybı sonrası Nezen Germiyen cinayeti tekrar ele alınırken, yeni gelişmeler ortaya çıktı. Böylelikle Nezen Germiyen cinayetini çözülmeye başladı. Müge Anlı “bir cinayet itirafı iddiası geldi çok şaşıracaksınız” diyerek yeni gelişmeleri aktardı. Daha sonra Nezen Germiyen cinayeti ile ilgili baş şüpheli Ahmet Taşkın’ın cezaevinden arkadaşının konuştuğunu söyledi. Ayrıca bu ifadenin çok önemli olduğunu da belirtti.

Nezen Germiyen, Ahmet Taşkın, Cinayet İtirafı, Müge Anlı
Nezen Germiyen, Cinayeti, Ahmet Taşkın, Müge Anlı

“Nezen Germiyen’i Ahmet Taşkın Ben Öldürdüm Dedi!”

Müge Anlı tarafından Nezen Germiyen’in cinayeti 4 sezon boyunca konu edildi. Fakat o sıralarda şüphelilerden Ahmet Taşkın cezaevine girmiş ve maalesef cinayet aydınlatılamamıştı. Müge Anlı geçtiğimiz yıllarda Nezen Germiyen cinayetini araştırmış fakat cinayeti çözememişti. 2012 yılında kaybolan ve 2013 yılında cesedi bulunan 13 Yaşında ki Nezen Germiyen’in katilleri hala bulunamadı. Bugün yaşanan bir gelişme sonrası ise cinayetin çözüme kavuşacağı ümitlerini yeşertti. Nevşehir’de Balcın köyünde boş bir arazide ölü olarak bulunan Nezen Germiyen cinayetinde şüphelilerden Ahmet Taşkın’ın koğuş arkadaşı konuştu.

Nezen Germiyen, Müge Anlı
Nezen Germiyen Katili Bulundu Mu?, Nezen Germiyen Cinayeti Çözüldü Mü?

Yıllar sonra Ahmet Taşkın’ın cezaevinde arkadaşı olan Rıdvan Öz canlı yayına bağlanarak konuştu. Rıdvan Öz, vicdan azabı çektiğini söyledi. Müge Anlı’nın programını arayan Öz, daha sonra Taşkın’ın kendisine Nezen Germiyen cinayetini itiraf ettiğini söyledi. Rıdvan Öz, şunları söyledi;

“2013 tarihinde Ahmet Taşkın’la aynı koğuştaydım. Kendisi bana ‘Nezen’i ben öldürdüm onun vicdan azabı çekiyorum’ dedi. Bende vicdan azabı çektiğim için de aradım. Öz abim de oradaydı” dedi.

Nezen Germiyen Cinayeti

13 Yaşındaki Nezen Germiyen, 1 Aralık 2012 tarihinde okula gitmek için evden çıkmıştı. Bir daha kendisinden haber alınamayan genç kızın cesedi 15 Mayıs 2013 tarihinde Nevşehir’in Balcın köyü yakınlarında bir dere yatağında bulunmuş, Daha sonra küçük kızın cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda incelendikten sonra toprağa verilmişti. Sonuç olarak Nezen Germiyen’in aradan geçen 9 yıl boyunca katil yada katilleri hala yakalanmış değil.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et