Muharrem Sarıkaya Kimdir? Nerelidir? İşte Biyografisi

Muharrem Sarıkaya kimdir? Nerelidir?İşte Biyografisi

Muharrem Sarıkaya Kimdir?

Muharrem Sarıkaya 1961 yılında Nevşehir ilinin Hacıbektaş ilçesinde doğmuştur.Babasının adı İbrahim Sarıkayadır.Annesinin adı Fitnat Sarıkayadır. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakultesi’nin İşletme Bölümünü 1982 yılında bitirmiştir.

Muharrem Sarıkaya gazeteciliğe 1979  yılında Ankara’da Barış gazetesinde başladı.Ekspres gazetesinde çalıştı.ÇDG ödülünü aldı.İngilizce biliyor.

Hürriyet gazetesi Ankara temsilcisi oldu.Uzun yıllar Hürriyet gazetesinde görev yapan Muharrem Sarıkaya Sabah gazetesine transfer oldu.Sabah’ta yazar ve Ankara temsilcisi olarak 5 Nisan 2009 yılına kadar görev yaptı

18 Nisan 2009 tarihinde Çiğdem Toker’in istifasıyla boşalan Habertürk gazetesi Habertürk TV ve Habertürk.com’un Ankara temsilciliğine getirildi.Muharrem Sarıkaya 2012 yılında bu görevden alındı.Ancakyazar ve yorumcu olarak Habertürk’te görev yapmaya devam etti.Muharrem Sarıkaya Ankara’da TOBB Ekonomi  ve Teknoloji Üniversitesi’nde Medya ve Uluslararası İlişkiler isimli ders verdi.

Muharrem Sarıkaya 1 Nisan 2020 yılında Ciner Medya’nın Ankara temsilcisi oldu.Habertürk Ankara temsilcisidir.

Muharrem Sarıkaya Mehtap Sarıkaya ile evlidir.Can Sarıkaya adında bir oğlu vardır.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et