Müge Anlı’nın Eğitim Hayatı! Hangi Okullarda Eğitim Gördü?

Müge Anlı tüm Türkiye’de her yönüyle merak edilen bir kaç isimden biridir diye düşünmekteyiz. O yüzden Müge Anlı’nın eğitim hayatını ele alarak sizlere aktarmak istedik. Akademik kariyeri ve başarıları ile işte Müge Anlı’nın okuduğu okullar, bölümler ve eğitim hayatı.

Müge Anlı Hangi Liseden Üniversiteden Mezun
Müge Anlı, Lise, Üniversite, Eğitim Hayatı

Müge Anlı’nın eğitim hayatı ile ilgili kısa bir araştırma yaptık. Yaptığımız bu araştırma sonucu Müge Anlı’nın hangi lisede okuduğuna dair bir bilgi bulamadık. Sunduğu program haricinde akademik kariyeri ile dikkat çeken Müge Anlı, üniversite eğitimine Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinde başlamıştır. Daha sonra Yüksek lisansını Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde hukuk alanında tamamlamıştır. Şimdi ise Müge Anlı, İstanbul Üniversitesinde Sosyoloji bölümü ikinci sınıf öğrencisidir. Kendisinin de videoda söylediği gibi önümüzdeki yıl 3. sınıf öğrencisi olacaktır. Müge Anlı Instagram sayfasından paylaştığı videoda vize sınavlarına çalıştığını söyleyerek “azı gitti çoğu kaldı” dedi.

Müge Anlı Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

ATV’de Yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile Türk Televizyonlarının en çok beğenilen ve takip edilen programlarından birinin yapımcısıdır. Müge Anlı, 19 Aralık 1973 (47) tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Müge Anlı’nın kızının adı Lidya Müge Akdağ, babasının adı ise İhsan Anlı’dır. Eski eşi ile olaylı bir boşanma süreci yaşamış ve bu konuda büyük bir mücadele vermiştir. 

Müge Anlı televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlamıştır. Şenay Düdek’le Kanal D’de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmış ve bir yıl sürdürmüştür. Aynı programa Düdek Cenk Eren’le FOX’ta, Anlı ise Pakize Suda ile beraber Kanal D’de devam etmiştir.Televizyonculuk kariyerinde Müge Anlı, Dobra Dobra’da ki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakmıştır. Sonrasında tam anlamıyla sunuculuğa geçmiştir.

Atv’de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Bu programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin hala bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır.Tatlı Sert’in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu “Film Gibi” adlı programı Atv’de sunmuştur. Daha sonra “Müge Anlı ile Mektubunuz Var” adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edilmiştir. Öte yandan Özel hayatı ile ilgili çok fazla bilgi edinilmese de bir kızı ve çok sevdiği bir köpeği bulunmaktadır.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et