Müge Anlı’nın Cinayetleri İtiraf Ettirme Taktikleri ve Yöntemleri!

Müge Anlı Cinayet itiraflarını Nasıl Alıyor?. Ekranların sevilen ve takdirle karşılanan sunucusu Müge Anlı Cinayet İtiraflarını Nasıl Alıyor?. Yıllardır haberlerini hazırladığım programla ilgili Müge Anlı’nın cinayet olaylarına nasıl yaklaştığını ve nasıl cinayetleri itiraf ettirdiğini maddeler halinde sizlerle paylaşmak istedim. Müge Anlı, edindiği tecrübe ve birikimle cinayet olaylarında itirafları almayı başarıyor. Birçok cinayeti itiraf ettirmeyi başaran Müge Anlı bunu nasıl yapıyor? 10 yıl boyunca bizzat Müge Anlı’yı takip eden birisi olarak bu taktikleri biraz öğrendim ve sizler için derledim. İşte Müge Anlı’nın Cinayetleri İtiraf Ettirme Taktikleri ve Yöntemleri…

Müge Anlı
Müge Anlı’nın Cinayetleri İtiraf Ettirme Taktikleri ve Yöntemleri!

1-) Müge Anlı Herkesten Şüphelenir

Müge Anlı öncelikle cinayet olaylarına çok temkinli yaklaşıyor ve herkesten şüpheleniyor. Tıpkı bir detektif gibi zanlıları eleyerek araştırmalarına devam ediyor. Bu yönü ile odaklandığı şüphelileri gerek canlı yayına bağlayarak, gerekse stüdyoya davet ederek hem tanımaya hemde hal ve hareketlerinden çıkarımlara ulaşıyor.

2-) Cinayet ile İlgili Sorulara Verilen Yanıtlar

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programını sunmaya başlayalı 14 yıl oldu. Bu tecrübe ile söylenen cümlelerden şüphelileri ayırt etmeyi başarıyor. Programda şüpheliler “Ortaya Çıkacak”, “Kim Yaptıysa Ortaya Çıksın”, “Bilmiyorum”, “Haberim Yoktu”, “Hatırlamıyorum”, “Hafızam İyi Değildir” gibi cümleler kullanıyorsa hemen Müge Anlı’nın dikkatini çekiyor.

3-) Ayırma Taktiği

Müge Anlı’nın ayırma taktiği ise oldukça işe yarayan yöntemlerden biridir. Şüphelendiği veya mutlak cinayeti işlediği düşünülen şahsı diğerlerini programdan göndererek yada arka taraf stüdyoda ağırlayarak şüpheliyi tek bırakıyor. Yalnız kalan şüphelinin üzerine daha çok odaklanılarak bazı ipucu ve doneler alınıyor. Bu ipuçlarından yola çıkan Müge Anlı, daha fazla ayrıntıya ulaşıyor.

4-) Kamuoyu Desteği

Müge Anlı, milyonlarca insan tarafından takip ediliyor ve izleniyor. Bu yönüyle şüpheli yada şüpheliler ile ilgili bilgileri tanıdıklarından, komşularından yada sosyal medyadan araştıran insanlardan toplamayı başarıyor. Olay ile ilgili görgü şahitleri de bu sayede kolaylıkla bulabiliyor.

5-) Emniyet ile Sıkı İşbirliği

Müge Anlı kendisinin ve muhabirlerinin edindiği bilgileri çok hızlı bir şekilde emniyet ile paylaşır. Anlı, fadelerinin alınması konusunda destek oluyor. Cinayet büro ekipleri ile sıkı bir iletişim kuran Müge Anlı, ayrıca davalara yardımcı olması için programda ve program sonrasında söylenen her şeyi kayıt altına alıyor. Müge Anlı’nın bizzatmontaj masasında hazırlattığı bantlarda cinayet itirafına giden yolda kendisine ve emniyete yardımcı oluyor.

6-) Rahmi Özkan ve Mehmet Şevki Sözen Etkisi

Cinayetlerin itirafları konusunda etkin olan bir diğer isim Rahmi Özkan. Avukatlık mesleğinde 51’inci yılında olan Rahmi Özkan. Rahmi Özkan, Gür sesiyle ve şüphelileri itiraf etmeleri durumunda ceza indirimi alacakları konusunda uyarıyor. Eğer önerilerini dinlemezlerse müebbet hapis cezası alabilecekleri yönünde uyarır. Rahmi Özkan, daha orta yolda giderek şahsı itirafa teşvik ediyor. Mehmet Şevki Sözen, ise olayları adli tıp uzmanlığına dayanarak ve şüphelinin psikolojisini düşünerek yorumluyor.

7-) Uzun Süren Programlar

Müge Anlı, Ekran önünde olmasa da cinayet olaylarının işlendiği olaylarda program genellikle devam ediyor. Reklam arasında ve sonrasında devam eden programlarda Müge Anlı saat 13:00’da programı kapatsana program sonrasında şüpheliler yada şüpheli ile konuşmalar devam ediyor. Bazen uzayan bu programları program sonrası yaşananlar adı ile ekrana veren Müge Anlı, “Dün saat 17:00’e kadar” programı sürdürdük gibi ifadelerde bulunarak program sonrası da itiraf almayı başarıyor.

Müge Anlı Cinayet İtiraflarını Nasıl Alıyor?

“Müge Anlı’nın Cinayetleri İtiraf Ettirme Taktikleri ve Yöntemleri” adlı yazımızı hazırlarken öncelikle programı yaklaşık 10 yıldır takip ettiğimi ve bu konuların haberlerini hazırladığımı bilmenizi isterim. Aklıma gelen Müge Anlı Cinayet İtiraflarını Nasıl Alıyor? sorusunu yanıtlamak için sizinle bunları maddeler halinde paylaşmak istedim. Sizinde aklınızda olan başka şeyler varsa lütfen yorum yapmayı ve Facebook gruplarımıza katılmayı unutmayın.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et