Müge Anlı Yeni Programına Başlıyor… Güven Bana Adlı Programı Sunacak!

ATV Ekranlarında Yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programını 12 yıldır Sunan Müge Anlı Şimdi Yeni Programını Sunmaya Hazırlanıyor. Müge Anlı Yeni Programı Güven Bana Adlı Programı Yine ATV ekranlarında sunacak. Sunacak.

Müge Anlı Güven Bana Programı - Müge Anlı' Yeni Programı
Müge Anlı Güven Bana Programı – Müge Anlı’ Yeni Programı

Müge Anlı’ın Yeni Programı Ne Zaman? Müge Anlı’ın Programı Hangi Gün ?

Müge Anlı ATV ekranlarında eskiden Tamer Karadağlı’ın sunduğu “Güven Bana” adlı programı sunacak. Eğlence ve Yarışma programı “Güven Bana” programını sunacak Müge Anlı çok heyecanlı oluğunu ve geçtiğimiz hafta sonunu çekimlerle geçirdiğini söyledi. Güven Bana programı için henüz gün ve saati açıklanmazken, müge anlı yaz aylarında yayınlanacağını söyledi.Sizlerle birlikte olmak için yaz aylarında da bir çılgınlık yapalım dedi. Arif Verimli, Mehmet Şevki Sözen ve Rahmi Özkan Müge Anlı’yı tebrik etti. Müge Anlı yeni programı ile oldukça konuşulacak gibi görünüyor.

güven bana programı müge anlı

Müge Anlı’ın Sunacağı Güven Bana Adlı Programının Formatı Ne ?

Güven Bana adlı programda birbirini tanımayan iki yarışmacı ortak olarak para kazanıyor. Fakat bir buton ile sürekli olarak o butona basma hakkı bulunuyor. Butona iki yarışmacıda basabiliyor butona basan yarışmacı parayı alırken, para miktarı yükseldikçe Güven Bana programında gerilim artıyor. Güven Bana Programını Müge Anlı bu 2019 yaz aylarında sunmaya başlayacak…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et