Müge Anlı Sınavlarına Çalışıyor! Müge Anlı Ne Okuyor? Video

Ekranların sevilen ismi Müge Anlı program sonrası ders çalışırken görüntülendi. Programında cinayet, kayıp ve şüpheli kayıplar gibi yıpratıcı olayları araştıran Müge Anlı, öğleden sonra ise derslerine çalışıyor. Peki Müge Anlı Ne Okuyor?, Hangi Bölümde?, Eğitim Hayatı ve Akademik Kariyeri Ne?

Müge Anlı Vize Sınavları, Müge Anlı Eğitim
Müge Anlı Vize Sınavları, Müge Anlı Eğitim

Müge Anlı bugün Instagram hesabı üzerinde bir video paylaşarak çalıştığı dersler ve yaklaşan vize sınavları ile ilgili bilgi verdi. “Üçüncü sınıf olucam seneye” diyen Müge Anlı azmi ile göz doldurdu. İşte Müge Anlı’nın ders çalıştığı ofisi ve o video.

Müge Anlı’nın Eğitim Hayatı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, program sonrası ders çalışırken görüntülendi. Çalıştığı vize sınavlarını anlatan Müge Anlı, çalışkanlığı ile herkesi şaşırttı. Akademik kariyeri ile dikkat çeken Müge Anlı, üniversite eğitimine Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinde başlamıştır. Daha sonra Yüksek lisansını Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde hukuk alanında tamamlamıştır. Şimdi ise Müge Anlı, İstanbul Üniversitesinde Sosyoloji bölümü ikinci sınıf öğrencisidir. Kendisinin de videoda söylediği gibi önümüzdeki yıl 3. sınıf öğrencisi olacaktır. Müge Anlı Instagram sayfasından paylaştığı videoda vize sınavlarına çalıştığını söyleyerek “azı gitti çoğu kaldı” dedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et