Müge Anlı’da İşlenen Konularla İlgili Yeni Gelişmeler!

Yeni sezona hızla başlayan Müge Anlı işlediği konular ile ilgili yaşanan yeni gelişmeleri aktardı. Hayrete düşüren, üzücü ve sevindirici olayları bir bir yeni stüdyosundan izleyicilere aktardı. Müge Anlı yeni sezona başlamadan duyurduğu kayıpların teker teker bulunduğunu açıklarken, son işlediği konularla ilgili yeni gelişmeleri açıkladı.

Müge Anlı, En Son Gelişmeler
Müge Anlı Yeni Sezon Yeni Gelişmeler

Adem Baş Kaybı

Garson olarak çalışan ve askere gitmek için işten çıkan Adem Baş, Antalya’ya arkadaşının yanına tatile gitti ve bir daha haber alınamamıştı. Adem Baş’ın yaşadığını Müge Anlı canlı yayında anne ve babaya açıkladı. Adem Baş’ın insan kaçakçılığından İtalya’da cezaevinde olduğunu açıkladı.

24 Gündür Kayıp Miraç ile İlgili Gelişmeler!

Miraç Çiçek, Kurban Bayramının ilk günü Diyarbakır Kelekçi köyünde ortadan kayboldu. Herkes Miraç Çiçek Bulundu mu? diye merak ederken, Diyarbakır’da kaybolan 3 Yaşında ki Miraç Çiçek, 25 gündür aranıyor.

Miraç Çiçek Kaybı
Miraç Çiçek Kaybı

Günlerdir bulunamayan çocuk için arama çalışmaları hala sürüyor. 3 Yaşında ki Miraç Çiçek kaybında köyde beyaz bir araç olduğu ve hızla uzaklaştığı söylenirken, Dicle nehrinin kenarında ve çevrede geniş çaplı arama çalışmaları yapıldı.

Sinop’ta ki Esrarengiz Yangın ile ilgili Gelişmeler!

Sinop’ta Türkeli ilçesine bağlı Yazılı köyünde bir evde 22 Nisan 2019’da yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunduğu düşünülen 3 kişiye ait herhangi bir ize rastlanılmamıştı. Olay ile ilgili şüphe çeken ifadeleri Erdal Özkaya öne çıkmıştı. Müge Anlı bu konu ile ilgili yeni gelişmlerin yaşandığını söyledi.

Erdal Özkaya
Erdal Özkaya

Mehmet Ali Koran Kaybı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde evinden çıkan ve geri dönmeyen 36 yaşındaki Mehmet Ali Koran’dan 2019 aralık ayından bu yana haber alınamadı. Olayla ilgili aylar sonra yeni bir gelişme yaşandı. Mehmet Ali Koran’ın çalıştığı tersanenin köpeği kafatası ve kalça kemiği buldu.

Mehmet Ali Koran En Son Gelişme
Mehmet Ali Koran En Son Gelişme

Bu olay ardından Mehmet Ali Koran’ın cinayete kurban gitmiş olabileceği üzerinde durulurken, Müge Anlı ve ekibide bölgeye gitmiş ve köpeğe kamera takarak kemik parçalarının bulunduğu yeri öğrenmeye çalışmışlardı. Programa ara verildiği dönemde köpeğin bir kemik parçası daha getirdiği öğrenildi.

9 Yaşında ki Şiar Kılıç’ın Şüpheli Ölümü!

Sakarya Kocaali’ye bağlı Karşımahalle Mahallesi Gökçekız Sokak’taki tek katlı evde, 28 Nisan tarihinde gece saatlerinde, belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri görenler, itfaiyeye haber verirken, bu sırada çevredekiler de yangını söndürmeye çalıştı. Gülizar Amanet, iddiaya göre, yangın sırasında kendisini dışarı atarken, ilk evliliğinden olan ve odasında uyuyan çocuğu Şiar Kılıç’a ulaşamadı.

Şiar Kılıç, En Son Gelişme, Son Dakika
Şiar Kılıç, En Son Gelişme, Son Dakika

9 Yaşında ki Şiar Kılıç’ın annesinin sevgilisi tarafından yangın öncesi öldürüldüğü iddia edilmişti. Öte yandan annenin tüm çocuklarının ölümünü rüyasında gördüğünü söylemesi şüpheleri arttırmış, ayrıca tüm çocuklarının öldüğünü rüyasında gördüğünü söylemişti. Müge Anlı Sakarya’da yaşanan bu olay ile ilgili Hami Kıcı’nın çocuklarının devlet korumasına alındığını ve başka yeni gelişmelerini de aktaracağını söyledi.

Yeni Gelişmeler Geliyor…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et