Motorine İndirim Geliyor İşte Güncel Fiyatlar…

Motorin grubunda 2,10 TL’lik bir indirim yapıldı. İndirim gece yarısından itibaren geçerli olacak ve pompa fiyatlarına yansıyacak.

Dizel, Benzin veya Gazlı Araçlarda Yakıt Tasarrufu, Yakıt Tasarrufu Nasıl Yapılır, Yakıt tasarrufu nedir, yakıt tasarrufu nedir kısaca

Brent petrolün varil fiyatının küresel ekonomilerde resesyon endişeleri ile 100 doların altını görmesinin ardından motorin grubunda 2,10 TL’lik bir indirim yapıldı. NTV’nin haberine göre, indirim gece yarısından itibaren geçerli olacak ve pompa fiyatlarına yansıyacak. Geçtiğimiz gün benzin fiyatlarında 96 kuruşluk bir zam planlanırken, Brent petrol fiyatlarındaki düşüşün ardından fiyat güncellemesi iptal edilmişti. Benzin grubunda herhangi bir değişiklik beklenmiyor. Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; İstanbul’da motorin litre fiyatı 26,69 liradan satılıyor. Benzinin litresi ise ortalama 25,20 satılıyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et