Melisa Çizmeci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Boyu Kaç?

GS TV ekranlarından tanıdığımız güzel sunucu Melisa Çizmeci ile ilgili bir çok şey merak ediliyor. Güzelliği ve başarılı sunumları ile tanınan Melisa Çizmeci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Boyu Kaç? Evli Mi? Kilosu Kaç? sizler için hazırladık.

Melisa Çizmeci Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi, Boyu Kaç, Kilosu Kaç
Melisa Çizmeci Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi, Boyu Kaç, Kilosu Kaç

Melisa Çizmeci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Boyu Kaç? Evli Mi? Kilosu Kaç?

Melisa Çizmeci, haber programı sunucusu ve spor spikeridir. Melisa Çizmeci İstanbul’da 22 Temmuz 1987 dünyaya gelmiştir. 35 yaşında olan Melisa çizmeci ayrıca yengeç burcudur. Melisa Çizmeci Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. 1.66 cm boyundaki güzel sunucu ayrıca 51 kilodur. Özel hayatı ile ilgili de merak edilen bir isim olan Melisa Çizmeci, bekardır.

Melisa Çizmeci
Melisa Çizmeci

Melisa Çizmeci ilk olarak kariyerine GS TV’de başlamıştır. Burada birçok programın sunuculuğunu üstlenmiştir. Ek olarak sahada yaptığı röportajlar ile de tanınan güzel sunucunun Instagram’da 73 bine yakın takipçisi bulunmaktadır. Halen GS TV’de kariyerini sürdüren başarılı sunucu şu anda “Maç Önü” adlı programı sunmaktadır. Ayrıca spor ekranlarının en güzelleri listesinde üst sıralarda yer alan Melisa Çizmeci, 19,05 Ana Haber, Ajanda, Gün Ortası, Bizim Dükkan, Futboldan da Öte gibi programlarında sunuculuğunu üstlenmiştir. Son olarak Melisa Çizmeci’nin takip etmek ve sayfasını incelemek isteyenler için Instagram hesabı ise şöyle;

Melisa Çizmeci Instagram
Melisa Çizmeci Instagram

Melisa Çizmeci Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/melisacizmeciii/

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et