Mehmet Ali Çayıroğlu ‘nun Öldürdüğü Yeni Kişiler Ortaya Çıkıyor

Mehmet Ali Çayıroğlu ‘un Öldürdüğü Yeni Kişiler Ortaya Çıkıyor…

Müge Anlı ‘ın sunduğu Müge Anlı İle Tatlı Sert Programında geçtiğimiz sezon 3 Mayıs 2018 günü ortadan kaybolan Şeker Köseoğlu ‘un kaybını araştıran Müge Anlı ‘ın işin sonunda seri katille karşılaştı. Ordu Seri Katili olarak anılan Mehmet Ali Çayıroğlu sadece Şeker Köseoğlu’nu değil aynı zamanda Nuri ve Lütfiye Usluoğlu’nun da katili çıktı. Yalnız olayların gelişme şeklini anlatan Müge Anlı Senai ve Ümit Türedi çiftinin de aynı şekilde öldürüldüğünü açıkladı.

Ordu Seri Katili Mehmet Ali Çayıroğlu son işlediği gasp suçu sonrası evine yapılan baskında askeri kamuflajlar, 18 tane av tüfeği, asker şapkaları, 2 kuru sıkı tabanca, 230 plastik kelepçe , yanmış kadın giysileri ve 4 cep telefonu yakalandı. Öldürdüğü insanların evlerindeki silahları ve paraları alan seri katilin işlediği suçları araştıran Akkuş Jandarması, Recai Köseoğlu’nun kayıp hayvanları ve annesinin tüfeğini teşhis etti. 3 Eylül günü yeni sezona başlayan Müge Anlı seri katilin işlediği yeni şüpheli dosyaları da ortaya çıkardı. Programa bağlanan yakınları Mehmet Ali Çayıroğlu ‘nun işlediği ölen akrabalarının bu cinayetlerin kurbanı olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et