Makbule Sarı’yı Ölüme Terk Etmeden Önce “Helallik” İstemiş!

Ordu’da 74 yaşındaki Makbule Sarı’nın domuz bağı ile bağlanarak öldürüldüğü olayda katiller hakim karşısına çıktı. Katillerden Hayrettin Görgülü ise ifadesinde öldürdükleri yaşlı kadından “helallik” istediğini söyledi.

Makbule Sarı Cinayeti, Katiller Helallik İstemiş, Serkan Uluz, Hayrettin Görgülü
Makbule Sarı Cinayeti, Katiller Helallik İstemiş, Serkan Uluz, Hayrettin Görgülü

Makbule Sarı 15 Kasım’da evinde domuz bağı ile bağlanmış ve ağzındaki altın dişe kadar soyulmuş halde bulunmuştu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına da konu olan cinayette katillerden itiraf geldmişti. Makbule Sarı’nın katil zanlısı olarak Hayrettin Görgülü ve yeğeni Serkan Uluz cinayeti nasıl işlediklerini itiraf etmişlerdi.

Bugün Hakim Karşısına Çıktılar!

Dayı ve yeğen oldukları öğrenilen iki katil Serkan Uluz ve Hayrettin Görgülü, yaşlı kadını nasıl öldürdüklerini anlatırken, Hayrettin Görgülü’nün öldürdükleri yaşlı kadından helallik istediği ortaya çıktı. Hayrettin Görgülü Şunları söyledi;

“Yaşlı kadının evine gittik. Kapıyı çaldı. Teyze cama çıktı. Yeğenim ‘arabamız bozuldu, bize elektrik lazım teyze’ dedi. Teyze de ‘Elektrik veririm ama ben dışarı çıkmam’ dedi. Camdan bize elektriği verdi. Daha sonra yeğenim kapıda odunlar olduğunu teyzeye ceza yazdıracağını söyledi. Ardından teyze kapıyı açtı. O sırada ensesinden vurdu, ağzından tutarak içeri götürdü. İçeride tekme tokat vurmaya başladı. Ben de ‘Dur ne yapıyorsun’ dedim. Teyzeye zarar vermezsin diye çorap, bant, çarşaf gibi ne bulursam eline verdim. Hemen gidelim diye göz ucuyla evi aradım. 500 TL civarında para buldum. Götürdüm hemen aldı. O da bir şey bulamadık zaten dedi sinirlendi. Fındığı, televizyonu alıp çıktık. Ben daha önceden teyzeyi hiç görmedim. Evden çıkarken ‘hakkını helal et teyze’ dedim. Pişmanım. Keşke böyle bir olaya karışmasaydım. Ben yapmadım, yapmak istemedim”

Hayrettin Görgülü

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et