Lütfiye Gündüz Kaybının Ardından Bir Kayıp Kadın Daha!

Nezen Germiyen cinayeti ve Lütfiye Gündüz kaybının ardından üçüncü bir kayıp kadın daha olduğu öğrenildi.
Lütfiye Gündüz ve Şehnaz Karaman isim kayıp iki kadının da son görüşmesinin Ramazan Özcan ile olduğu ortaya çıktı.

Şehnaz Karaman, Lütfiye Gündüz
Şehnaz Karaman, Lütfiye Gündüz, Nezen Germiyen, Müge Anlı, Kayıp Üçüncü Kadın

Müge Anlı’da kayıp olarak aranan 4 çocuk annesi Lütfiye Gündüz’ü olay gecesi ısrarlı bir şekilde arayan ve hatta kayıp kadının evine kadar gelen şüphelerin odağındaki Ramazan Özcan’ın bir kadının kaybıyla daha ilgisi olduğu ortaya çıktı. 20 yıldır izine ulaşılamayan Şehnaz Kahraman’ın telefon dökümlerini paylaşan Müge Anlı, kayıp kadının tıpkı Lütfiye Gündüz gibi son görüşmelerini Ramazan Özcan’la yaptığını açıkladı.

Lütfiye Gündüz ve Şehnaz Karaman Kaybı

Boşandığı eşi Duran Özdemir ve sevgilisi Nurullah Koçyiğit tarafından para karşılığı erkeklerle birlikteliğe zorlanan Lütfiye Gündüz’ün 8 yıllık kaybında sıcak bir gelişme daha yaşandı. Dört çocuk annesi kayıp kadını, kaybolduğu gün olan 30 Nisan 2013 tarihinde yaklaşık 5 kez aradığı ortaya çıkan Ramazan Özcan adlı şahsın, 20 yıl önce kaybolan Şehnaz Kahraman’ın olayıyla da bağlantısı olduğu öğrenildi.

Şehnaz Karaman, Lütfiye Gündüz, Nezen Germiyen
Şehnaz Karaman, Lütfiye Gündüz, Nezen Germiyen

Kayıp İki Kadında En Son Ramazan Özcan İle Görüşmüş!

Üçüncü kayıp kadın dosyasını canlı yayında anlatan Müge Anlı, olaya ilişkin çarpıcı bilgiler verdi. 20 yıl önce yeğeni ile birlikte Nevşehir kent merkezinde pazara gittikten sonra bir daha haber alınamayan Şehnaz Kahraman’ın telefon dökümlerini paylaşan Müge Anlı, tıpkı Lütfiye Gündüz gibi kayıp kadının son kez Ramazan Özcan’la görüştüğünü ifade etti. Şehnaz Kahraman’ın yaklaşık 1200 TL’lik faturasının olduğunu da ekleyen Müge Anlı, üstelik bu dökümler içinde en çok Ramazan Özcan’ın adının geçtiğini kaydetti.

Müge Anlı Ramazan Özcan’a Ulaşmaya Çalışıyor!

Müge Anlı Şehnaz Kahraman’ın olayını anlattı. Daha sonra Anlı, Lütfiye Gündüz’le de bağlantısı olan Ramazan Özcan’a seslendi. Müge Anlı, “Ramazan bey ben seni hafta sonu çok aradım bulamadım. Sen bana kendini bir buldur bir kere” dedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et