Kocası Ali Toğrağı Öldüren Alime Toprağın Hazin Hikayesi Ortaya Çıktı

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programında acı itiraf sonrası kocasını öldüren Alime Toprağın hazin hikayesi ortaya çıktı.

       ALİME TOPRAĞIN HAZİN HAYAT HİKAYESİ

Bugünkü canlı yayına bağlanan abla Asime hanım kardeşime sahip çıkamadık.Boşanmak istedi çocuklarıyla tehdit etti.Seni çocuklarını aileni öldürürüm diye tehdit edince Alime korkusundan bize bir şey söyleyemiyordu.Canlı yayında Ali Toprağın kardeşleri kardeşimiz çok iyidir demiyoruz.kumarı içkisi vardı birde Alime’den 14 yaşında bir kız bulması konusunda tehdit etmesi bardağı taşıran son damla oluyor.Ben onu öldürmesem o beni öldürecekti diyen Alime toprak gözyaşlaını tutamadı ağladı.

              BABA DURALİ AMCANIN FERYADI

Baba Durali amca kızının damadına böyle bir şey yapacağı akılına gelmediğini söyledikten sonra kızımı benim yanımda da dövdü diyerek o da ağlamaya başladı. Köy sakinlerinden Ahmet Yaşar bey Alimenin tek doğru cevabının ali’nin üzerinin çıplak olduğunu söylemesi gözlerinden ben anladım.

Alime Toprak, Ali Toprak cinayetini 5 ay sonra  itiraf ettikten sonra Mersin Anamur’a götürüldü. Polis ekipleriyle yapılan tatbikat sonrası suç aleti’’daldız’’seradan çıktı.

Diğer yandan savcılıkta sorgusunu işlemleri tamamlanan Alime Toprak tutuklama talebiyle sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et