Kayıp Kağan Kavas Olayında Stüdyoda Büyük Gerginlik

43 Gündür kayıp olan Kağan kavas olayında büyük gerginlikler yaşandı.

Didem Arslan Yılmazın müdahalesiyle ortam sakinleşti.Kağan’ın eski eşi Cansu hanımın çelişkili ifadeleri olayları farklı yöne taşıdı.

 YASAK AŞK İLİŞKİSİ NASIL BAŞLADI

Nuray hanım sosyal medya üzerinden selam verdim.Kağanda cevap verdi böylece başladı herşey karşılıklı diyerek ilişkisini savundu anne Fatma hanım oğluma tuzak kurdular dedi.Ben niye tuzak kuaracakmışım diyerek çıkışan Nuray’a cinayet polisi orhan kemiksiz Kağanın kaybolduğu gün size tam 64 mesaj atıyor.

Konuşuyorsunuz size herhangi bir şey söyledi mi? Kağanla ilişkinizi eski eşiniz okan biliyor muydu? Kağanın kaybolduğunu kimden öğrendiniz? Gibi sorular yöneltti.Nuray hanım evet mesajlaştık kendisi bana yazdı bende cevap verdim.Daha sonra ben seni arayacağım dedi bende bir daha aramadım.Kağanın düşmanları vardı.Bilemem kim ne yaptı nereden bileyim.Okan size ne zaman mesaj attı? Okan bey ilişkinizi biliyor muydu? Okan bana Kağan kaybolduktan bir gün sonra bana mesaj attı.Kağan orada mı gönder gelsin bende Kağan burada yok dedim.Kağan’ın kaybolduğunu arkadaşı Seçkin’den öğrendim.

Kağanın kız arkadaşı canlı yayına bağlanarak nurayın tehdit ettiğini söylemişti.

STÜDYODA FATMA HANIMLA ESKİ GELİN ARASINDA GERGİNLİK

Bugün canlı yayında Kağan’ın aşk yaşadığı eski geli Nuray hanım stüdyoda soruları cevapladı.Anne Fatma hanımla karşı karşıya gelen nuray hanım birbirlerine girdiler sert sözlerle Nuray hanımı eleştiren Fatma hanım oğluma tuzak kurdunuz.Oğlumu yediniz.Didem Arslan Yılmaz ulusal yayın yapıldığını biraz sakin olmarı gerektiğini söyledi.

MESAJLAR ÜZERİNDEN OLAYIN SEYRİ FARKLI BUYUTLARA TAŞINDI

Nuray hanımın onayı ile sütüdyoda telefondaki mesajlaşmalar üzerinde duruldu.Telefon mesajlarını tek tek okuyan Didem Arslan Yılmaz siz tutkuyla Kağana bağlıymışsınız parayla Kağanı tutmaya çalışmışsınız.Kağanın kaybolmasının ardından attığınız cenaze mesajları yani kağanın öldüğünü kesin biliyormuydunuz? Ben kağan’a üzüldüğüm için o mesajları attım çünkü telefonu kapalıydı.Olasılıklar üzerinde durdum.Orhan kemiksiz siz eğlence merkezinde çalıştınız mı?Ersin Yolcu’yu tanıyormusunuz? sorularını yöneltti.Ben ersin yolcuyu tanımıyorum.daha önceden eğlence merkezinde çalıştığım kimseyi ilgilendirmez şimdi ben evdeyim çalışmıyorum.Orhan kemiksizin Kağanın kaybolmasının ardından attığı mesajlarla ilgili Nuray hanımı sıkıştırınca ben anlatıyorum siz anlamıyorsunuz yada ben anlatamıyorum.Hata yaptım kabul ediyorum

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et