Katliam Yapan Volkan Bayar Pişman Değilim Dedi!

4 kişiyi öldüren Volkan Bayar: “Pişman değilim”

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde 4 öğretim görevlisini öldüren Volkan Bayar’ın pişman olmadığını söylediği öğrenildi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi’nde meslektaşlarını öldüren Volkan Bayar’ın emniyetteki işlemleri devam ediyor. Bayar’ın saldırı nedeniyle pişman olmadığını söylediği öğrenildi.

Araştırma görevlisi Volkan Bayar’ın dün silahlı saldırısı sonucu öldürülen Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çağlak ve Arş. Gör. Yasir Armağan’ın cenazelerinin otopsi işlemleri tamamlandı.

Acılı aileler, cenazelerin bulunduğu ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi morgu önünde bekledi.

Geniş güvenlik önlemi aldığı üniversitede saat 11.00’de tören düzenlendi. Törenin ardından Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mikail Yalçın ve Arş. Gör. Yasir Armağan’ın cenazeleri defnedilmek üzere Tokat’a, Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çağlak’ın cenazesi Kayseri’ye, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu’nun cenazesi de Eskişehir’in Seyitgazi ilçesine bağlı Kırka beldesine götürülecek. Eğitim Fakültesinde araştırma görevlisi olan Volkan Bayar, fakülte binasında Dr. Öğr. Üyesi Mikail Yalçın, Fatih Özmutlu, Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çağlak ve Arş. Gör. Yasir Armağan’ı dün silahla öldürmüştü. Rektörlükçe, bazı öğretim üyelerine sözlü saldırıda bulunduğu gerekçesiyle hakkında idari soruşturma yürütülen Volkan Bayar ile aynı fakültede araştırma görevlisi olan eski eşi Saadet Aylin Bayar gözaltına alınmıştı.

Volkan Bayar Kimdir ?

Tüm Türkiye Eskişehir Osmangazi Üniveristesi’nde dün gerçekleşen silahlı saldırı ESOGÜ’den gelen haberi ile sarsıldı. ESOGÜ’de silahlı saldırı düzenleyen kişinin Volkan Bayar olduğu öğrenildi. Eğitim Fakültesi’nde çok sayıda kişiyi “Bunlar FETÖ’cüdür” diye ihbar eden, ihraç edilip cezaevlerine girmesine neden olan Volkan Bayar isimli akademisyen dört kişiyi öldürdü. Peki Volkan Bayar kimdir?

Volkan Bayar 24 Ocak 1981 yılında dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde tamamlayan Volkan Bayar, yüksek lisans eğitiminin Denver Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Eskişehir Üniversite’sinde ‘Eğitim Programları’ üzerine Doktora yapıyordu ve aynı zamanda da Araştırma Görevlisi olarak çalışıyordu.

VOLKAN BAYAR FETÖ SORUŞTURMASI GEÇİRİYORMUŞ

Saldırının nedeni henüz belirlenemezken, büyük korku yaşayan öğrenciler ve öğretim görevlileri üzerindeki şoku uzun süre atamadı. Kampüse çak sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Saldırgan akademisyenin, FETÖ’den soruşturma geçirdiği öğrenildi.

KİMLİKLERİ AÇIKLANDI

Öldürülenlerin; Dekan Yardımcısı Fatih Özmutlu., Fakülte Sekreteri Mikail Yalçın, öğretim üyesi Yasir Armağan ve okutman Serdar Çağlak olduğu bildirildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et