Katil 8 Yıl Sonra Müge Anlı’nın Tahmin Ettiği Kişi Çıktı…

Müge Anlı, 8 Yıl Önce Açıkça Katilin Ömür G.’den Başkası Olamayacağını Söylemişti…

8 yıl önce 2010 yılında Müge Anlı İle Tatlı Sert Programın da bir kayıp aranıyordu. İzmir’de oturan 55 yaşında ki Münevver Yaradılmış, yeni bir eve taşınmayı ve yıllar sonra kendine ait bir evin olacağı umuduyla emlak işleriyle uğraşan Ömür G. ile buluştu.

Fakat Münevver Yaradılmış’tan bir daha hiç haber alınamadı. 2010 yılında kaybolan yaşlı kadının katili bugün yakalandı. Katil Ömür G.’nin Eşi Sermin G. yıllar sonra itiraf etti. Maktüle kadını öldürmeyi çok önceden planladıkları İzmir Çiğili’de oturan Münevver Yaradılmış’la buluştuktan sonra onu öldürdüklerini itiraf etti.

İzmir Foça’da Münevver Yaradılmış’ı öldürmeden önce ormanlık alan bir mezar kazdıklarını söyleyen Şermin G. yaşlı kadını öldürdükten sonra oraya gömdükleriniz söyledi.

Müge Anlı ise kayıp kadını aramaya gelen yakınlarıyla beraber işlediği programda katilin Ömür G.’den başkası olamayacağınız açıkça beyan etmişti. 8 yıl sonra bugün katil Ömür G. ve Eşi Şermin G. gözaltına alındı ve cinayeti itiraf etti.

Müge Anlı Haberleri İçin Tıklayınız…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et