Kadın Çalışanının Kolunu Kırdı! Tecavüz Tehdidinde Bulundu!

Maden Mühendisi Canan Tosun, patronu tarafından darp edilerek kolu kırıldı ve tecavüz tehdidine uğradı. Canan Tosun hastanede darp raporu almaya çalışırken, Tosun’un kolunu kıran ve tecavüz tehditlerinde bulunan patronu Fatih Uygun serbest bırakıldı.

Fatih Uygun, Canan Tosun, Patronu Çalışanının Kolunu Kırıp Tecavüz Tehdidinde Bulundu
Fatih Uygun, Canan Tosun, Patronu Çalışanının Kolunu Kırıp Tecavüz Tehdidinde Bulundu

Marmara Adası’nda Terzi Mermer şirketine ait mermer ocağımda çalışan maden mühendisi Canan Tosun işvereni Fatih Uygun tarafından darp edildi. Kolu kırılan, ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluşan Tosun hastaneye giderek tedavisini oldu ve darp raporu aldı.

Patronunun kendisine hakaretler ve tehditler ettiğini de aktaran Tosun yaşadığı şiddeti şöyle anlattı:

Canan Tosun: “Fatih Uygun ile önceki gün tartıştık. Sonraki gün beni fabrikada yalnız yakaladı ve fabrikadaki bütün kapıları kilitledi. Bütün kapıları kilitledikten sonra bana yumrukla saldırdı. Sonra yere yatırarak ‘seni s….’ dedi. Sonra ben elinden kaçtım. Sonra dayısı camları kırarak geldi ve beni kurtardı. Fabrikanın dışında çamurlara düştüm. Üzerime araba sürdü. Beni öldürmek için beni bıçakla kovaladı. Fabrika içine tekrar girdim. İşçiler bile beni onun elinden alamadı. Savcılık onu serbest bırakmış. Ben rapor almaya çalışıyorum.”

Olay İle İlgili Sosyal Medya’dan Tepki Yağdı!

Patronu tarafından darp edilerek kolu kırılan ve tecavüz tehditlerine uğrayan Canan Tosun’a sosyal medyadan destek yağdı. Patronu Fatih Uygun serbest bırakılırken, sosyal medyada #FatihUygunTutuklansın etiketi altında binlerce tweet atıldı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et