İkranur Tirsi Öldürüldü Mü?

Giresun’un İcilli köyünde evlerinin yakınında bahçede oynarken kaybolan 7 yaşında ki ikranur Tirsi’yi arama çalışmaları sonucundan küçük kızın cesedine ulaşıldı. Şimdi ise herkes İkranur Tirsi’yi kim ne için öldürdü? bilinmiyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında da araştırılan olay ile ilgili küçük kızın ailesi, kız alıp verme meselesi yüzünden aralarında anlaşmazlık yaşanan aile dışında hiç kimse ile husumetlerinin olmadığını söyledi. İkranur Tirsi’nin yapılan aramalar sonucu evinden yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki Salman mevkii Adaköy deresinde cansız bedeni bulundu. Küçük kızın cansız bedeninin bulunduğu derede savcı ve olay yeri inceleme ekipleri detaylı araştırma yaptı. Jandarma ekipleri alana kimseyi yaklaştırmadı.

İkranur Tirsi Kaybı, Yeni Gelişme, Son Gelişmeler
İkranur Tirsi Kaybı, Yeni Gelişme, Son Gelişmeler

7 Yaşında ki İkranur Tirsi 27 Haziran akşam saat 18:00 sularında Giresun’un İcilli köyünde ortadan kayboldu. Jandarma, AFAD ve AKUT iz takip köpekleri, kadavra köpekleri ve 150 kişilik personelle küçük kızı aradı fakat küçük kızın herhangi bir izine rastlanılamadı. İkranur Tirsi’nin kaybı ile ile ilgili 4’üncü güne girilirken, bölgede yaşayan bir köylü saat 20:00 sularında çığlık sesi duyduğunu söyledi. 3 kez üst üste “canı yanar” bir biçimde çığlık sesi duyduğunu söyleyen köylü, Ahmetli köyü merkeze doğru bu sesi duyduğunu söyledi. Öte yandan Müge Anlı tecrübelerine de dayanarak o bölgede çocuğa yönelik taciz veya tecavüz olaylarının yaşanıp yaşanmadığını sordu.

İkranur Tirsi Müge Anlı Son Dakika Giresun
İkranur Tirsi Müge Anlı Son Dakika Giresun

O Köyde Çocuğa Taciz Olayları Yaşandı Mı?

İkranur Tirsi’nin kaybolması ile ilgili akla gelen en kötü şüphe ise küçük kızın pedofili kurbanı olabileceği. Müge Anlı, küçük kızın kaybının ardından İcilli köyünde ve o bölgede daha önce çocuğa yönelik taciz ve tecavüz olaylarının yaşanıp yaşanmadığını sordu. Öte yandan küçük kıza 4 gündür ulaşılamaması en kötü ihtimalleri akla getirmişti. Küçük kızın cesedi evinden yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki Salman mevkii Adaköy deresinde cansız bedeni bulundu. Şimdi ise kim neden küçük kızı öldürdü İkranur’un katili kim? sorularını soruyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et