Hazal Kaya’dan Netflix dizisi Gece Yarısı Setin’den Bomba Açıklamalar

Hazal Kaya’dan Netflix dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın setinde bomba açıklamalarda bulundu

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Netflix için çekilen Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin setinden canlı yayın yaptı. Burada çok özel açıklamalar yapan Hazal Kaya, “Dönem dizilerini çok seviyorum. Özellikle dizide canlandırdığım Esra karakterinin saçlarını” ifadelerini kullandı.

Türk dizilerinin en güzel kadınları arasında yer alan Hazal Kaya, sevenlerinin heyecanla beklediği Netflix dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın setinden canlı yayın yaptı.

Dizi setinden yaptığı canlı yayında kostümlerin bulunduğu alana giren Hazal Kaya, dönem dizisi olarak çekilen Pera Palas’ta Gece Yarısı’nda kullanılan tüm kostümleri tek tek tanıttı

Pera Palas’ın ilk dönem dizisi olmadığını ifade eden Hazal Kaya, dönem dizilerini çok sevdiğini ifade etti. Dizide canlandırdığı Esra karakterinin saçlarını çok sevdiğini söyleyen Hazal Kaya, saç modeli hakkında takipçilerinin görüşüne başvurdu.

Selahattin Paşala’nın da bir ara yayına katıldığı ve Hazal Kaya ile sette dolaştığı o anlarda dizinin kamera arkası ekibi ve yönetmeni de canlı yayında Hazal Kaya’nın takipçilerini selamladı.

Dizinin yönetmenliğini Emre Şahin’in üstlenirken, senaryoyu da Elif Usman yazıyor. Dizi, Charles King’in aynı adlı romanından esinlenilerek çekiliyor.

Bizim Hikaye dizisinin ardından oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getiren Hazal Kaya, yaz aylarında da ‘Benden Ne Olur?’ isimli filmde oynamıştı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et