Hasan Kiraz Olayında Her Kapı Niyazi Demiröz’e Çıkıyor!

Hasan Kiraz’ın kaybı ve muhtemel cinayeti Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aydınlatılmaya çalışılıyor. Hasan Kiraz olayı ile ilgili araştırmalarını sürdüren Müge Anlı, her araştırmasında Niyazi Demiröz ismi ile karşılaştı. Akıllara durgunluk veren yeni gelişmeler…

Hasan Kiraz Olayı, Niyazi Demiröz
Hasan Kiraz Olayı, Niyazi Demiröz

Hasan Kiraz, üç yıl önce babası ile birlikte çalıştığı bahçeden, eve gidiyorum diyerek ayrıldı. Trafik kazası sonucu engelli olan Hasan Kiraz’dan bir daha haber alınamadı. Cinayete kurban gittiği düşünülen Hasan Kiraz ile ilgili Niyazi Demiröz ismi öne çıktı. Hasan Kiraz’a yatan sigorta parasının Ali Fidan üzerinden Niyazi Demiröz’e aktarıldığı ve Ali Fidan’ın üzerindeki tarlalarında Niyazi Demiröz’ün üzerine aldığı ortaya çıktı.

Niyazi Demiröz Canlı Yayına Bağlanıp Ailesi Öldürdü Demişti!

Hasan Kiraz’ın ağabeyi Hüseyin Kiraz, kendilerine sigorta parasının yatırılmasında yardımcı olan Niyazi Demiröz’e 20 bin TL verdiğini anlatmıştı. Bugün telefonla Müge Anlı’nın programına katılan sigortacı Niyazi Demiröz Hasan Kiraz’ı ailesinin öldürdüğünü söyledi. Taraflar birbirlerini suçladılar. Ardından Hasan Kiraz’a yatırılan sigorta parasının Ali Fidan isimli bir kişiye iki seferde aktarıldığı öğrenildi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Ali Fidan’ın okuması yazması olmadığı Ali Fidan’ın noterden vekalet verdiği ortaya çıktı. Niyazi Demiröz’le parkta tanıştığı ve Niyazi Demiröz’ün hesabım blokeli diyerek Ali Fidan’ın hesabına yatırılmasını istediği anlatıldı. Aynı zamanda Ali Fidan’ın üzerinde olan değerli tarlaların Niyazi Demiröz tarafından alındığı ve Ali Fidan’ın avukatının itiraz davası açtığı öğrenildi.

Hasan Kiraz Olayı Gittikçe Derinleşiyor

Hasan Kiraz olayı günlerdir Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işleniyor. Fakat olay gittikçe karmaşıklaşıyor ve derinleşiyor. Hasan Kiraz’ın kaybı ile ilgili sigorta parası konuşulurken, ağabeyi Hüseyin Kiraz ve 20 Bin TL para verdiği Niyazi Demiröz ile ilgili iddialar, şüpheler ve çelişkiler dikkat çekiyor. İlerleyen günlerde aydınlatılması beklenen olay ile ilgili ise Hasan Kiraz’ın öldürüldüğü düşünülüyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et