Halil Ergül’ün Kızı “Babam Başını Alıp Gitmiş Olabilir”

61 Yaşında ki Halil Ergül şüpheli bir biçimde 25 Aralık 2019’da Erzincan’da ortadan kayboldu. Halil Ergül’ün Eşi Zeycan Ergül ve kızı Derya Ergül’ün yaşlı ve sağlık durumu iyi olmayan adam hakkında 9 gün boyunca kayıp başvurusu yapmadılar. Ayrıca eşi ve kızının Halil Ergül’ün yakınlarını aramaması ve programda verdikleri ifadeler tüm şüpheleri üzerilerinde topladı. Bugün ise büyük kızı sıkılıp gitmiş olabilir derken Jandarma dağlık alanda Halil Ergül’e ait bir iz arıyor.

Halil Ergül Kaybı, Zeycan Ergül, Derya Ergül
Halil Ergül Kaybı, Zeycan Ergül, Derya Ergül

Halil Ergül’ün kaybı ile ilgili 43’üncü günde Jandarma Halil Ergül’ün eskiden bekçilik yaptığı bölgede arama çalışmaları başlattı. Halil Ergül’ün eşi ve kızı Erzincan’a geri dönerken, oradan Müge Anlı’ın programına katıldılar. Halil Ergül’ün büyük kızı “babamı durakta gördüm çok sıkıldığını söyledi. Alıp başını gitmiş olabilir” dedi.

Halil Ergül Arama Çalışmaları
Halil Ergül Arama Çalışmaları

Erzincan ve çevresi jandarma ve polis tarafından didik didik aranıyor. Kadavra köpeklerinin de katıldığı arama çalışmalarından hala Halil Ergül’e ait bir iz yok. 9 Gün sonra hakkında kayıp başvurusunda bulunulan Halil Ergül’ün ne otogarda ne de sokaklarda 23 Aralık’tan itibaren herhangi bir görüntüsüne rastlanamadı. Ayrıca Halil Ergül’ün sosyal hizmetler yada hastanede ise herhangi bir kaydına rastlanmadı.

Halil Ergül Olayı Nedir?

Erzincan’da yaşayan 61 yaşında ki Halil Ergül 25 Aralık 2019 tarihinden ortadan kayboldu. O günden itibaren kendisinden bir daha haber alınamayan Halil Ergül ile ilgili eşi Zeycan Ergül ve kızı Derya Ergül 9 gün sonra kayıp başvurusunda bulundu. Halil Ergül’ün kaybı sonrası kardeşleri Nusrettin Ergül ve Selvinaz Akbulut Müge Anlı’nın programına gelerek kardeşlerini aramaya başladılar. Müge Anlı’nın programından sonra Erzincan emniyeti araştırmaları sonucu eşi ve kızının şüpheli ifadeleri nedeniyle dosyayı cinayet dosyasına dönüştü.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et