Güldür Güldür Naime Kimdir? Ecem Erkek Kimdir?

Güldür Güldür Naime Kimdir? Ecem Erkek Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Güldür Güldür Naime Karakteri…

Ecem Erkek, Güldür Güldür Show’da Canlandırdığı “Naime” karakteri ile seyircinin beğenisini kazanan bir oyuncu. Peki Naime karakterini canlandıran Ecem Erkek Kimdir?. Naime ile ilgili tüm merak ettikleriniz yazımızda…

Ecem Erkek Kimdir, Güldür Güldür Show Naime
Ecem Erkek Kimdir, Güldür Güldür Show “Naime”

Ecem Erkek? “Naime” Kimdir?

Memleketi Sivas olan başarılı oyuncu Ecem Erkek Ankara doğumludur. Ecem Erkek, 1989 yılında Ankara’da doğmuştur. Naime karakteri ile tanıdığımız yetenekli oyuncu şu anda 30 yaşındadır. 25 Haziran 1989 tarihinde dünyaya gelen Ecem Erkek ayrıca yengeç burcudur. Ecem Erkek eğitim hayatına ise Ankara’da başlamış ve burada sürdürmüştür. 2006 yılında Ankara Ömer Seyfettin Lisesinden mezun olmuştur. Daha sonra 2007-2008 yılları arasında, Mamak Belediyesi Konservatuvarında tiyatro eğitimini tamamlamıştır.

Güldür Güldür Show Naime
Güldür Güldür Show Naime

Ecem Erkek daha sonra Hacettepe Üniversitesi Türkçe Topluluğunda diksiyon eğitimi almıştır. Daha sonra eğitim hayatına 2009 yılında, Ankara Sanat Tiyatrosunda kursiyerlik yaparak devam etmiştir. 2010 yılında ise Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Ana Sanat Dalı Bölümünü kazanmıştır. Birçok tiyatro oyununda sahne almıştır. Televizyon kariyeri ise Star TV’de yayınlanan Hayat Sırları adlı dizide “Şirin” isimli karakterle başlamıştır. Ecem Erkek, Hayat Sırları dizisinde Ecem Erkek, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü Ahmet Mümtaz Taylan ve Devrim Yakut gibi başarılı oyuncular ile birlikte rol almıştır. 2018 yılında Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show’da “Naime” karakteri ile seyircinin beğenisini kazanan Ecem Erkek, en büyük hayalinin ise bir sinema filmi çekmek olduğunu söylemiştir.

Ecem Erkek Boyu Kaç? Kilosu Kaç?

Şu anda özel hayatında ise Ecem Erkek, kendisi gibi tiyatro oyuncusu olan Yüce Armağan Erkek ile evlidir. Binnur Kaya’yı rol model aldığını beyan etmiştir. Son olarak, oyuncunun boyu ve kilosunu merak edenler için Ecem Erkek 61 kg, 1.64 m boyundadır.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et