Aldatıldığımı ev sahibinden öğrendim! Fulya ile Umudun Olsun Berkan’ın başına gelen akıl almaz olay!

Fulya İle Umudun Olsun programına katılan Berkan acı gerçeği ev sahibinden öğrendi. Akıl almaz aldatılma hikayesinin konuşulduğu programda sunucu Fulya Öztürk çılgına döndü. Eşi Mihriban tarafından aldatılan Berkan’ın hikayesi tüm izleyenleri hayrete düşürdü. Mihriban sevgilisini akrabam diye tanıştırdı çocuk yapıp Berkan’ın üzerine yazdırdı. İşte akıl almaz aldatılma hikâyesinin detayları…

Fulya ile Umudun Olsun Berkan

Karımın Sevgilisinden Yaptığı Çocuğu Üzerimden Silin!

Mihriban’ın sevgilisinden olan çocuğu kocası Berkan’ın üzerine kayıtlı olmasının üzerine Berkan isyan etti. Çocuğun nüfus kaydının üzerinden silinmesini istedi.

Mihriban-Berkan

İzleyenlerin ağzını açık bırakan olay Mihriban ve Berkan’ın internet üzerinden tanışması ve kısa sürede evlenmesiyle başlamış. Başta mükemmel giden ilişkileri çocuklarını kucağına aldıktan sonra bozulmaya başlamış. Mihriban akrabam diye tanıttığı sevgilisi Ferhat ile yaşadığı ilişkiyi ev sahibi gün yüzüne çıkardı. Berkan’ın işe gitmek için evden ayrılmasının ardından bodrumda saklanan Ferhat’ın eve geldiğini söyleyen ev sahibi sayesinde aldatıldığını öğrenen Berkan ikinci şoku ikinci çocuklarının kendisinden olmadığını öğrendiğinde yaşadı. Karısı Mihriban’ın Ferhat ile kaçması üzerine ikinci çocuğun nüfusundan düşürülmesini isteyen Berkan Fulya ile Umudun Olsun programına başvurdu. Ekran karşısında karısına seslenen Berkan sesini duyurabilecek mi?

Mihriban-Berkan-Ferhat

İzleyenlerin merakla beklediği olayda sonuç ne olacak… Berkan kendisinden olmayan çocuğu nüfusundan düşürebilecek mi?

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et