Selçuk Tepeli Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

FOX Ana Haber Sunucusu Selçuk Tepeli araştırmacı gazeteci ve yazardır. FOX Ana Haber sunucusu olarak Fatih Portakal’ın yerine atanmıştır. 1974 doğumlu olan Selçuk Tepeli şu anda 47 yaşındadır. Daha önceleri HaberTürk gazetesinin genel yayın yönetmenliğini üstlenmiştir.

Selçuk Tepeli Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Fox Ana Haber Sunucusu kim
Selçuk Tepeli Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Fox Ana Haber Sunucusu kim

FOX Ana Haber Sunucusu Selçuk Tepeli Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Selçuk Tepeli araştırmacı gazeteci ve yazardır. FOX Ana Haber sunucusu olarak Fatih Portakal’ın yerine atanmıştır. 1974 doğumlu olan Selçuk Tepeli şu anda 46 yaşındadır. Ayrıca HaberTürk gazetesinin genel yayın yönetmenliğini üstlenmiştir. Selçuk Tepeli araştırmacı gazeteci ve yazardır. Selçuk Tepeli, lisan eğitimini Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetiminde tamamlamıştır. Daha sonra Selçuk Tepeli eğitim hayatına Fransa’da Avrupa Birliği ve yazılı basının yönetimi üzerine master yaparak devam etmiştir. 3 dil bilen Seçuk Tepeli, İngilizce, Fransızca ve İspanyolca bilmektedir. Sekçuk Tepeli, dergi ve gazetelerde yıllarca genel yayın yönetmenliği yapmıştır. Ek olarak Aktüel dergisi, Newsweek (Türkiye) Dergisi Eski Genel Yayın Yönetmenliği, Habertürk Gazetesi Haftasonu Ekleri Yayın Yönetmenliği görevini yürütmüştür. Ayrıca halen Ciner Yayın Holding – Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini sürdürmektedir.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et