Fatih Portakal FOX TV’den İstifa Etti! Tabiatla Bütünleşeceğini Söyledi!

FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, FOX Haber’den ayrılmaya karar verdiğini açıkladı ve istifasını sundu. Fatih Portakal, istifasının nedenini de açıklayarak FOX Habere istifasını sundu. Fatih Portakal, “1-10 yıldır gurur duyarak çalışıp, birlikte keyifle yol aldığım FOX Haber’den kendi tercihimle ayrılmaya karar verdim. dedi.

Fatih Portakal Neden İstifa Etti
Fatih Portakal Neden İstifa Etti?

FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal istifa ettiğini açıkladı. FOX Haber’den de bir açıklama geldi. Fatih Portakal bundan sonra tabiatla bütünleşmek istediğini ve huzur içinde ailesiyle birlikte olmak istediğini vurguladı. Fatih Portakal, İstifasının nedenini ise şöyle açıkladı.

1-10 yıldır gurur duyarak çalışıp, birlikte keyifle yol aldığım FOX Haber’den kendi tercihimle ayrılmaya karar verdim. Sadece,“Ne yapmak istiyorum?”sorusunun cevabını aradım. İçsel devrime ihtiyacım vardı. Kariyer, tanınmışlık, kazanç vazgeçilebilecek şeylerdi. Başta sağlık, dinginlik, huzur ve aile ise insanın yaşam nedeni. Kararı bu kadar net verdim. Bu yıl ve belki sonrasında toprağın sakin ritminde yaşayıp ruhumu ve bedenimi dengeleyeceğim. Tabiatla olabildiğince bütünleşip kıymetini bilerek yaşam süreceğim. Kalın sağlıkla.

Fatih Portakal

Fatih Portakal Twitter Üzerinden Şu Paylaşımları Yaptı!

FOX Haber ise şu Açıklama İle Kamuoyunu Bilgilendirdi…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et