Ezgi Gözeger Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Boşandı Mı?

FOX TV’de hafta sonları Çalar Saat isimli programın sunucusu Ezgi Gözeger son zamanlarda oldukça tanınmaya başladı. Gerek yorumları gerekse eleştirileri ile tanınan sunucunun biyografisini ise sizler için hazırladık. En çok merak edilen soruları ele aldığımız bu yazıda Ezgi Gözeger’i tanıyacağız.

Ezgi Gözeger Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Burcu Ne?

Ezgi Gözeger tam adıyla Ezgi Gözeger Özmemiş, meteoroloji mühendisi, spiker ve sunucudur. 30 Temmuz 1986 yılında yılında İzmir’in Tire ilçesinde dünyaya gelmiştir. 2022 yılı itibariyle 36 yaşında olan ünlü sunucu aynı zamanda Aslan Burcudur.

Ezgi Gözeger Kimdir, Boşandı mı, Onur Özmemiş Kimdir, Ezgi Gözeger Kaç Yaşında, Kiminle Evli

Kariyeri ve Eğitimi

Ezgi Gözeger, lise eğitimini Tire Kutsan Anadolu Lisesinde almıştır. Daha sonra ünlü sunucu, İstanbul Teknik Üniversitesi’inde Atmosferik Bilimler ve Meteoroloji bölümünde lisans eğitimini almıştır. Televizyonculuk hayatına ise Milli Eğitim bakanlığının Kuşdili eğitim merkezinde spikerlik ve sunuculuk eğitimi alarak başlamıştır. Ezgi Gözeger, 2009 yılından itibaren 12 yıldır FOX TV’de çalışmaktadır. 2011 ve 2012 yılları arasında Çalar Saat Hafta Sonu programını, 2012 ve 2013 yıllarında ise FOX Gece bültenlerini sunmuştur.

Ezgi Gözeger Kimdir, Onur Özmemiş, Ezgi Gözeger Boşandı Mı
Ezgi Gözeger

Eğitim hayatına devam etmeyi ihmal etmeyen ünlü sunucu Ezgi Gözeger daha sonra Bilgi Üniversitesi’ndeki İletişim ve Medya Çalışmaları bölümünde yüksek lisans yapmı2015 yılında Master eğitimini tamamlayan sunucu halen FOX TV’de çalışmaktadır. Ayrıca Gözeger, 2015 yılında 3. Dijital Dünya’nın Enleri Ödül Töreni’nde En İyi Hafta Sonu Haber Spikeri ödülünü kazanmıştır.

Ezgi Gözeger Boşandı Mı?

Ezgi Gözeger’in eşi Onur Özmemiş ile ayrılmamıştır. Fakat Boşandığına yönelik haberlerin doğruluğu ispatlanamamıştır. Ezgi Gözeger, kendisi gibi spiker olan Olan Onur Özmemiş ile hayatını 1 Eylül 2014 yılında birleştirmiştir. Daha sonra bu evlilikten çiftin Uraz adlı birde çocukları dünyaya gelmiştir.

Ezgi Gözeger Eşi ve Çocuğu, Ezgi Gözeger, Onur Özmemiş
Ezgi Gözeger Eşi ve Çocuğu, Ezgi Gözeger, Onur Özmemiş

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et