Engelli Köpek Acımasızca Sokağa Atıldı!

Brezilya’nın Sao Leopoldo şehrinde engelli bir köpeğin terk edilmesi güvenlik kameralarına yansıdı. Sosyal medyada hızla yayılan videoda engelli köpeğin bir araçtan atıldığı görülüyor. Olay araştırılınca ise arkasından bambaşka bir gerçek çıktı.

Sokağa Terk Edilen Engelli Köpek
Sokağa Terk Edilen Engelli Köpek

Brezilya’nın Porto Alegre bölgesindeki Sao Paolo şehrinde bulunan Hayvan Koruma Müdürlüğüne (Sempa), 2 Ocak tarihinde ön ayakları olmayan bir köpek getirildi. Köpeği getiren adam onu sokakta terk edilmiş bir halde bulduğunu, onun için buraya getirdiğini söylüyordu. Köpek gayet sağlıklı görünüyordu, bakımlıydı ve boynunda tasması vardı. Köpeğin sahiplerine ulaşmaya çalışan barınak müdürü Anderson Riberio, barınağın Facebook sayfasına köpeğin kısa bir videosunu yüklüyor. Köpeğin sahiplerini tanıdığını söyleyen biri ortaya çıksa da aileye bir türlü ulaşılamıyor. Bütün bunlar olurken aynı gün içerisinde barınağa gelen bir kadın köpeğin kendilerine ait olduğunu, adının Tenten olduğunu ve 2 yıldır ona baktıklarını söylüyor. Sonrasında herkesin sosyal medyada izlediği terk edilme videosu internete düşüyor.

Videoda köpeği acımasız bir şekilde terk eden kadın, köpeğin sahibi olduğu iddiasıyla barınağa gelen kadının ta kendisi. Üstelik köpeği ilk bulup getiren erkek de bu kadının sevgilisi ve gerçekten de köpeğin sahibi bu ikili.İki sevgilinin kavga etmesinin ardından kadın, köpeği sevgilisinin çalıştığı iş yerinin önüne getirip araçtan indirerek bırakıp gidiyor. Sonrasında adam da köpeği buldum diyerek barınağa götürüyor. Daha sonra köpeği barınaktan geri almak isteyen çift videonun montaj olduğunu, bu hikayenin uydurma olduğunu ve köpeklerini asla terk etmediklerini iddia ediyorlar. Çift ne anlatırsa anlatsın onu bir daha eski ailesine vermeyeceğiz diyor barınak müdürü Anderson Riberio. Aynı zamanda çift hakkında suç duyurusunda da bulunuluyor. Köpeği sahiplenmek için şimdiden 10 aile sıraya girmiş durumda. Yeni yuvasını bulana kadar Tenten hayvan koruma müdürlüğü barınağında kalmaya devam edecek. Burada hak ettiği sevgi ve ilgiyi fazlasıyla görüyor.

Kaynak: https://biacaip.com/on-ayaklari-olmayan-engelli-kopek-ayni-gun-icinde-2-defa-terk-edildi-ama-simdi-durumu-iyi/

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et