İbrahim Kahveci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Hayatı ve Kariyeri

İbrahim Kahveci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

İbrahim Kahveci, ekonomi yazarıdır. Kahveci, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur. Sermaye piyasalarında uzun süre araştırmacı olarak çalışmıştır. Görüş ve makaleleri değişik yayın gruplarında yer almıştır. 

İbrahim Kahveci Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Ekonomi Yazarı İbrahim Kahveci
İbrahim Kahveci Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Ekonomi Yazarı İbrahim Kahveci

İbrahim Kahveci 1992 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi bölümünden mezun olmuştur. Eski Maliye Bakanı Merhum Adnan Kahveci’nin yeğenidir. Yani Adnan Kahveci amcası’dır. Baba tarafından aslen Trabzon Of’ludur. İbrahim Kahveci, İlk günlük yazılarına Yeni Şafak Gazetesinde başladı; sonrasında ise Stargazete ve Türkiye Gazetesinde köşe yazılarına devam ederken yine Yeni Şafak ve Türkiye Gazetesinde ekonomi şefliği yaptı. Şimdi ise kuruluşundan bu yana Karar Gazetesi ekonomi şefliği ve ekonomi yazarlığına devam ediyor.

İbrahim Kahveci kimdir?

İbrahim Kahveci kimdir? Kaç yaşında? Nereli? İbrahim Kahveci’in Biyografisi

Ekonomi yazarı İbrahim Kahveci, yazar olarak ilk zamanlarda Sermaye Piyasası Kurulu ile ilgili yazılar yazmaktaydı. Kariyerinde ilk dönemlerde Yeni Şafak Gazetesinde yazmaya başlamış sonra Star Gazetesinde yer almıştır. İbrahim Kahveci’nin Türkiye Ekonomisi ile ilgili yazmış olduğu makaleler fazlasıyla dikkat çekmiştir. Eleştiri gerekiyorsa eleştiri, övmek gerekiyorsa hak edildiği kadar övgü derecesinde yazılarına içerikler eklemiştir. Şuan Karar Gazetesi Ekonomi yazarı olarak bilinen İbrahim Kahveci, bir çok televizyon kanalında ekonomi ile ilgili programlarda yer almıştır. Kendisinin nereli olduğu, kaç yaşında olduğu hakkında yada mezun olduğu okulu hakkında internet üzerinde bir bilgi yer almamaktadır. En kısa zamanda ekiplerimiz tarafından gerekli bilgiler doğrulukları ele alınarak toplanacak ve İbrahim Kahveci kimdir başlıklı yazımızda güncellenecektir.

İbrahim Kahveci kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

İbrahim Kahveci Hakkında Kısaca

İbrahim Kahveci, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur. Sermaye piyasalarında uzun süre araştırmacı olarak çalışmıştır ve Bu arada görüş ve makaleleri değişik yayın gruplarında yer almıştır. 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et